– Det ble like tøft som vi forventet

Divock Origi forteller at Liverpool forventet en fysisk tøff batalje på Old Trafford, og fikk det.

16. jan 2017 kl 11.33 Einar Kvande

Liverpool fikk med seg det ene poenget i bagasjen hjem til Merseyside, men hadde nær stukket av med full pott. Et sent utligningsmål fra hjemmelaget, som strengt tatt burde vært annullert for offside, ble en malurt i begeret for Origi og hans lagkamerater.

– Vi er nok litt skuffet, for vi ønsket å vinne, sier Origi til Liverpoolfc.com.

– I deler av kampen måtte vi være veldig sterke, og i andre deler var vi mer positive og klarte å spille lenger fremme på banen, fortsetter belgieren.

– Totalt sett var det en intens kamp. Selvsagt ønsket vi å vinne. Vi får analysere kampen, og se hva som var bra og hva som var dårlig.

– Vi visste det ville bli en fysisk tøff batalje. Det handlet om å matche dem på fysikken, og så få til kombinasjonsspillet vårt. Planen var å spille god fotball, og dra nytte av våre kvaliteter. Vi skulle både slå dype baller, og kombinere dette med å spille oss frem i midten.

Passert av Tottenham

Uavgjort på Old Trafford betyr at Liverpool ligger på tredjeplass i Premier League, på samme poengsum som Tottenham på andreplass. Spurs har fire mål bedre målforskjell. Arsenal følger poenget bak Liverpool, og Manchester City tre poeng bak. Opp til ligaleder Chelsea er det nå sju poeng.

– Vi er fortsatt tidlig i sesongen, men det blir viktig å ta maksimalt med poeng fremover nå, for å holde seg foran de andre lagene, sier Origi om det faktum at avstanden ned til Manchester United på sjetteplass ble uforandret på fem poeng.

– Det er veldig jevnt i toppen, så vi får bare ta en kamp om gangen. Det er fortsatt mange store og viktige kamper som skal spilles, så vi må stå sammen og avslutte sesongen godt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]