FINJUSTERING  Steven Gerrard tror Liverpool bare mangler 2-3 brikker i puslespillet.

– Det er så lite som mangler

Steven Gerrard tror ikke det skal så mange justeringer til for at Liverpool skal kunne være med å kjempe om ligatittelen neste sesong.

Forrige sesong hadde Liverpool en svært god statistikk mot toppklubbene, men problemet var stadige poengtap mot lag på nedre halvdel av tabellen. Faktisk gikk Anfield-klubben ubeseiret gjennom sesongen mot de fem andre topplagene; Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United og Tottenham.

– Vi har en fantastisk manager i Jürgen Klopp, og jeg tror at Liverpool er veldig, veldig nær noe stort, uttaler Liverpool-legenden til BT Sport.

– Ser vi på statistikken mot topp seks i fjor, var Liverpool det beste laget internt mellom disse.

– Liverpool-ledelsen vet hva de må forbedre, og det er stabiliteten mot klubbene på nedre halvdel av tabellen. Lagene som legger seg dypt og kompakt, og som det er vanskelig å bryte ned.

– Forhåpentligvis klarer man å få fatt i de to-tre bitene som mangler i puslespillet i løpet av sommeren. Jeg har virkelig tro på at Liverpool vil fortsette fremgangen, og at suksess er rett rundt hjørnet, avslutter Gerrard.

Del

Steven Gerrard

17.10.2017 15:40

Gerrard ettertraktet blant autografjegerne

03.10.2017 14:45

Gerrard tror fortsatt på suksess for LFC denne sesongen

Steven Gerrard har klokketro på Jürgen Klopp og mener de røde kan slå tilbake, allerede i de neste kampene mot Manchester United og Tottenham.

27.09.2017 12:43

– Vi sank ned på et lavere nivå

Steven Gerrard var frustrert og skuffet etter at Liverpool tapte for Spartak Moskva i UEFA Youth League.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.10.2017 kl 21:53

- Vi må prøve å fortsette mot Tottenham

Unge Trent Alexander-Arnold sier at planen fungerte mot Maribor, og nå ser laget frem til å gjøre hva det kan for score mål og vinne mot Tottenham på søndag.

+
18.10.2017 kl 21:29

Mané kan snart forsere trening

Sadio Mané skal være godt i rute på veien tilbake fra skade og kan bli spilleklar for Liverpool etter neste landslagsopphold i november.

+
18.10.2017 kl 18:03

Liverpool med flest skudd og flest mål

Etter brakseieren mot Maribor plasserer Liverpool seg godt på flere statistikker som UEFA har for årets Champions League.

+
18.10.2017 kl 13:27

Har tatt med skadet Mané i landslagstroppen

Landslagssjefen i Senegal tror at Sadio Mané kan spille VM-kvalifisering for sitt land i november.

+