– Det var flott med en forandring

Kevin Stewart føler at han virkelig hadde utbytte av treningsleiren på La Manga i forrige uke.

22. feb 2017 kl 16.25 Einar Kvande

– Det var herlig å gjøre noe som var annerledes, sier Kevin Stewart til Liverpoolfc.com om oppholdet sør i Spania.

– Flere av spillerne kom til klubben denne sesongen, og noen er også hentet opp fra akademiet, så det er ikke alle som kjenner hverandre så godt. Slike turer som dette er veldig bra for å bli kjent med folk, og tilbringe mer tid sammen. Man blir en mer sammensveiset gjeng av en treningsleir som denne. Jeg tror også det vil hjelpe på prestasjonene våre, fortsetter midtbanespilleren.

– Uansett hva vi gjør, så har vi i bakhodet at det skal gjøre oss til bedre fotballspillere. Under oppholdet i Spania trente vi hardt og hadde flere harde økter, men vi gjorde også morsomme ting.

Nyttig for de unge spillerne

Unge spillere som Ben Woodburn, Trent Alexander-Arnold, Conor Masterson og Yan Dhanda var med i troppen på 27 mann som reiste til La Manga.

– Jeg husker selv når jeg var yngre og reiste på turer med førstelaget. Det var til hjelp å bli kjent med de eldre spillerne, og lære av dem, og ikke minst bli mer komfortabel i deres selskap, forteller Stewart.

– Slikt gir deg mer selvtillit, og hjelper deg å bli en bedre spiller.

Målet er Champions League

Nå håper 23-åringen å krone sesongen med å kvalifisere klubben til spill i neste sesongs Champions League.

– Manageren har bedt oss fortsette med det vi har gjort. Etter en dårlig periode må vi begynne forfra igjen, skjønne hva som har vært feil og fikse det. Han ba alle om å holde sammen, og stå på videre.

– Vi vet vi har det som skal til for å oppnå det vi ønsker å oppnå. Det handler om hvordan vi ønsker å gjøre det, og når.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]