Får sjansen til å spille seg inn på laget

Tre Premier League-klubber jakter Joe Gomez, men Jürgen Klopp vil gi forsvarsspilleren en sjanse til å vise at han fortjener en plass i førstelagstroppen på Anfield.

15. jun 2017 kl 09.41 Einar Kvande

Liverpool Echo melder at Liverpool-ledelsen vil ta seg god tid før de bestemmer seg for hva de skal gjøre med Joe Gomez.

Jürgen Klopp vil gi midtstopperen som også kan spille på backene en sjanse til å markere seg under preseason, og tyskeren tror at London-guttens fremtid blir i Liverpool.

Alvorlig kneskade

Gomez ble hentet til Liverpool fra Charlton Athletic av Brendan Rodgers i 2015, og 20-åringen imponerte på førstelaget tidlig i sin Liverpool-karriere. Men så fikk han en alvorlig kneskade under spill for England U21 like etter at Klopp ble ansatt, og var ute av spill i ni måneder.

Etter at kneskaden var leget fikk så Gomez problemer med akillesen, og han var ikke tilbake i spill før i november 2016. Han spilte bare tre førstelagskamper forrige sesong, alle i FA-cupen.

Langtidskontrakt

Gomez signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool i januar, og Klopp er en stor fan av spilleren som han selv jaktet da han var i Borussia Dortmund.

Liverpool Echo tror at Liverpool FC kan komme til å vurdere et utlån av Gomez, dersom man finner ut at forsvarsspilleren er best tjent med dette.

De nyopprykkede Premier League-klubbene Brighton og Huddersfield har begge Liverpool-spilleren på sin ønskeliste, og han er også velkommen hos Bournemouth.

Echo skriver at Gomez har imponert Liverpool-staben med sine holdninger og målbevisste innsats under opptreningen etter skademarerittet. Faktum er at Liverpool også trenger en bredere tropp neste sesong, da man også skal spille europacupfotball.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]