Sadio Mané etter skuffelser:- Fansen har løftet meg etter at jeg kom tilbake

Han misset et avgjørende straffespark for Senegal, i en periode hvor han måtte se Liverpool slite uten hans nærvær. Som banens beste mot Tottenham er Sadio Mané tilbake for fullt.

14. feb 2017 kl 19.04 Torbjørn Flatin

- Jeg ønsker å takke alle supporterne for hva de har gjort for meg, sier Sadio Mané til Liverpool Echo.

Etter å ha vært en forgrunnsfigur under turneringen forlot Mané Afrikamesterskapet med tårer i øynene, som følge av at han misset det avgjørende straffesparket i kvartfinalen for Senegal mot Kamerun. I en januar måned da han på avstand måtte konstatere at Liverpool slet med å håndtere at lagets toppscorer var borte.

Hadde hjertet i Liverpool

- Jeg var veldig glad for å høre det da jeg gikk av banen mot Tottenham, fortsetter afrikaneren etter at hans to scoringer på Anfield ikke bare sikret tre verdifulle poeng men var et bevis på at Liverpools kanskje beste spiller denne sesongen definitivt hadde ristet av seg skuffelsene så langt i 2017.

- Å ha en slik støtte betyr så mye. Fansen har løftet meg etter at jeg kom tilbake. Jeg vet at det ikke alltid har vært så lett for dem, men de støtter oss og skyver oss alltid fremover. Vi prøver å gjøre det vi kan for dem.

- Når vi ikke spilt eller trening så jeg på kampene til Liverpool og ønsket det beste for mine lagkamerater, men det var vanskelig siden resultatene ikke var de beste. Mitt hjerte var hele tiden i Liverpool.

Slo tilbake

- Nå har vi slått tilbake og må bare fortsette slik. Jeg var glad for å kunne score to så viktige mål.

- Vi fortjente den seieren, vi spilte stor fotball fra begynnelse til slutt. Vi har hatt tre eller fire vanskelig uker, men nå er vi over det. Vi måtte vise en reaksjon og vi gjorde det mot Tottenham,

- Det gikk greit for meg mot Chelsea og Hull, men jeg følte meg mye bedre mot Tottenham. Jeg føler at jeg er tilbake nå og ønsker å prestere slik under resten av sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]