«Gi Sturridge en sjanse til»

Jan Mølby mener at Daniel Sturridge også bør starte mot Wolves på lørdag, og at han fortsatt har kapasitet til å score mål for Liverpool.

26. jan 2017 kl 23.10 Torbjørn Flatin

Daniel Sturridge fikk sjansene, og misset dem mot Southampton. Hans arbeidsinnsats, eller mangel på sådan, ble også kritisert. Det er noe som vil bli diskutert foran neste kamp på lørdag, mot Wolves i FA-Cupen og hvor Jürgen Klopp er ventet å hvile noen av sine nøkkelspillere, om Sturridge skal få en ny mulighet i den kampen.

I sin spalte i Liverpool Echo svarer Jan Mølby ja på det spørsmålet.

«Vi hadde et par sjanser i 2.omgang på Anfield ved Daniel Sturridge, men det var i situasjoner hvor det ble trykket på og ikke etter at det var skapt klare sjanser. For to år siden ville Sturridge ha tatt vare på de sjansene, men det er opplagt at han ikke er i noen god form om dagen», skriver Mølby.

«Jeg har sett tallene for hvor mye han løp og spurtet, og jeg tror de bare bekrefter hva vi så med våre egne øyne.»

«Hvis du spiller på topp er noe som bekymrer forsvarere at du har stor fart. Hvis du mister den, eller av en eller grunn er motvillig til å benytte den, da vil forsvarere merke det og måten de spiller mot deg. De kommer tett innpå da de ikke er bekymret for å etterlate rom bak seg.»

«Da Sturridge kom tilbake fra langvarig skade virket han å føle seg frem og kom langt tilbake for å få ballkontakt og å bli involvert. Det er noe jeg ikke er så sikker på om han har fått ristet av seg. I mine øyne må han spille hele kampen klar til å gjøre løp som kan bringe ham bak forsvaret.»


«Han har fortsatt kapasitet til det, han vet hvor rommene er, men han må gjøre det oftere.»

«Jeg ville ha gitt ham en ny sjanse mot Wolves for å kunne vise sin klasse.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]