Gjentok at det neppe kommer nye spillere til klubben i januar

Jürgen Klopp står fast på sitt. Han har ingen planer om å handle spillere i januar.

13. jan 2017 kl 16.58 Einar Kvande

Det faktum at Sadio Mané for tiden er opptatt med Afrika-mesterskapet trodde mange skulle få Jürgen Klopp til å agere på transfermarkedet. Det ser foreløpig ikke ut til å skje.

Jeg er 100% overbevist om at du kun bør handle om vinteren dersom du ville ha gjort den samme avtalen om sommeren også.Jürgen Klopp

– Dersom du forteller oss at den riktige spilleren er tilgjengelig for oss nå, så vil vi selvsagt handle, uttalte Jürgen Klopp til Sky Sports fredag ettermiddag.

– Jeg er 100% overbevist om at du kun bør handle om vinteren dersom du ville ha gjort den samme avtalen om sommeren også. Alt annet løser bare problemet i noen sekunder, og så har vi et nytt problem noen få dager etterpå, forklarte Liverpool-manageren.

– Vi kan ikke hente hvilken spiller som helst. Dette laget, og denne troppen, er alt for bra til det. Vi trenger spillere som kan gjøre oss bedre.

Manglende europacupdeltakelse spiller en rolle

– I løpet av sesongen kan du selvsagt få vanskelige perioder. Vi har ikke vært heldige med skader, og vi har hatt skader på viktige spillere på dårlige tidspunkter. Det hjelper ikke.

– Men det må vi komme oss gjennom. Jeg er sikker på at dersom vi hadde hatt flere spillere da sesongen startet, ville vi ikke hatt den suksessen vi har hatt hittil. Alt handler nemlig om gruppen, og denne gruppen er veldig bra sammen.

– Du kan selvsagt planlegge en sesong på flere ulike måter. Vi skulle ikke spille europacup, og kunne ikke ignorere dette faktum.

– Det som er sikkert, er at vi vil gjøre mye i sommer for å styrke stallen vår. Men akkurat nå er det kun aktuelt dersom den rette spilleren er tilgjengelig, og vi kan få ham. Dersom ikke, er det ikke fornuftig å handle nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]