God landskamp av Adam Lallana

Adam Lallana og Emre Can var i aksjon da England fikk betale for ikke å ta vare på sjansene og tapte 1-0 i Tyskland.

22. mar 2017 kl 23.06 Torbjørn Flatin

England var best i privatlandskampen mot Tyskland i 1.omgang, hvor spesielt Adam Lallana og Dele Alli trivdes på hver side av Jamie Vardy i en 3-4-3 oppstilling.

Lallana hadde nær skrevet overskriftene da han løp fra egen banehalvdel uten at noen tyske spillere greide å stoppe ham, og avsluttet like innenfor straffefeltet med å sette et skudd i motsatt stolperot. Noen minutter senere var Alli alene med keeper, men uten å få ballen i mål.

I en mer oppstykket 2.omgang spilte vertene seg til mer kontroll innen Lallana ble erstattet med Nathan Redmond etter 66 minutter. Samtidig kom Emre Can innpå for Tyskland.

Det tyske hjemmepublikummet fikk nettopp det de ønsket å se da Lukas Podolski i sin 130. og siste landskamp limte ballen opp i krysset for scoring nummer 49.

Emre Can spilte som en av to sentrale midtbanespillere, uten å sette særlig preg på kampen den snaue halvtimen han var på banen.

Nathaniel Clyne ble værende på benken gjennom hele kampen.

England spiller nå neste kamp søndag kl 18.00, da det er VM-kvalifisering hjemme mot Litauen. Samtidig spiller Emre Can og Tyskland VM kvalifisering i Aserbajdsjan.