Håper han får bli i Huddersfield

Danny Ward var svært delaktig da Huddersfield rykket opp. Nå håper han at han får bli.

8. jun 2017 kl 18.40 Arild Skjæveland

23 år gamle Danny Ward spilte 46 kamper forrige sesong, og ble den store helten både i semifinalen og finalen da Huddersfield rykket opp via play-off.

Nå håper han at han får en sesong til på John Smith’s Stadium.

Vil bli

Ward bekrefter til WalesOnline at David Wagner ønsker ham én sesong til, og at han er mer enn åpen for det.

– Det har han sagt, og jeg har også sagt hva jeg tenker. Men jeg er ikke Huddersfield Town-spiller - det er Liverpool som eier meg, så uansett hva jeg eller David tenker, så er Liverpool min klubb, og deres behov kommer først, sier Ward.

– Dersom det blir noe, så blir det en utlånsavtale. Det er bare mine tanker, fordi jeg har kontrakt med Liverpool. Det er en klubb jeg er glad i, og etterhvert ønsker jeg å komme tilbake dit og kjempe for å bli nummer én.

FEIRET:
FEIRET:  Danny Ward og trener David Wagner. Wagner ønsker Ward også neste sesong.

Premier League frister

Det er lite sannsynlig at waliseren ville kommet rett tilbake til Liverpool som førstekeeper slik situasjonen er nå. Mer førstelagsspill, denne gang på høyeste nivå, frister.

– Opprykket har endret ting for meg. Det er en sjanse til å spille i Premier League for en klubb du kjenner, og der de vet hva du kan bidra med. Men det er utenfor min kontroll.

– Slik det ligger an, så skal jeg tilbake til Liverpool for sesongoppkjøringen, og konkurrere med de to andre målvaktene. På dette tidspunktet av året aner du ikke hva som vil skje, så jeg tar en dag av gangen. Det som skjer det skjer.

Klopp holder kontakten

Ward forteller at manageren har holdt kontakten under låneoppholdet i Huddersfield.

– Han sendte meg tekstmeldinger før og etter begge kampene, og ønsket meg lykke til. Han har så klart sine forbindelser med manageren der i tillegg. Jeg tror han sa at han til tider var en supporter. Han var mer nervøs for Huddersfield-kampen enn han har vært som manager før, og det var gledelig.

– Du kan se ham for deg der han hopper rundt i stua. Han er ganske lik på manageren i Huddersfield. Det er veldokumentert at de er gode kompiser. Alt fra trening til entusiasmen - det er likheter der.

Wales spiller VM-kvalifiseringskamp borte mot Serbia søndag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]