John Aldridge:– Hadde aldri trodd vi skulle slå både Stoke og West Bromwich

Liverpool-legenden lovpriser lagets mentale styrke, og trekker frem Firmino og Mignolets bidrag.

18. apr 2017 kl 20.23 Arve Corneliussen

«De to siste har vært viktige seire for Liverpool. Jeg hadde ikke satt et øre på at Liverpool skulle vunnet borte mot både Stoke og West Bromwich. Jeg trodde sjansen var lik null for å vinne begge på rad. Måten de vant på viste mental styrke – de brettet opp ermene, og kjempet kampen ut», skriver John Aldridge i sin spalte i Liverpool Echo.

Videre påpeker han at de slapp billig unna i Stoke-kampen til en viss grad, men at Liverpool nå vet at de kan kjempe seg til en seier. Det tror Aldridge kan bli nyttig i kampene mot for eksempel West Ham og Watford.

«I de kampene må Liverpool gjøre akkurat det samme. Nå har de troen på at de kan klare det, noe jeg ikke tror de hadde før», fortsetter han.

IMPONERER:
IMPONERER:  De to siste kampene har Mignolet vist frem noen imponerende redninger, og har spilt seg til 9 og 8 på Liverpool.nos spillerbørs.

Fornøyd med Mignolet

«Den sene redningen til Mignolet var briljant. I tillegg tok han riktige avgjørelser i feltarbeidet. Ett eller to av innleggene kunne han kanskje ha grepet, men han tok ingen sjanser og fikk ballen unna».

Videre mener Aldridge at keeperen har vært Liverpools beste spiller de to siste ukene, og mener han har gjort nok til at Liverpool ikke trenger å hente en ny målvakt i sommer.

«Jeg har alltid vært en tilhenger av Mignolet. Han har gjort noen tabber, med har hele tiden vært en veldig god skuddstopper. Nå har han blitt bedre både med beina og i feltarbeidet», mener han.

Fenomenale Firmino

«West Bromwich var en av Firminos beste kamper for Liverpool. Han viste hvor god teknikk han har. Det eneste jeg ikke likte, var den flikken han gjorde nær egen boks mot slutten av kampen. Hva var det for noe? Slikt gjør man bare ikke på sin egen tredjedel».

Han tror Liverpool må sette sin lit til de tre fremste i forrige kamp foran mål.

«Med all respekt til de andre spillerne – målene kommer bare til å komme fra Coutinho, Origi og Firmino. Firmino har allerede vist seg frem».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]