– Han er virkelig verdensklasse

Jürgen Klopp mener Philippe Coutinhos nye kontrakt er et viktig signal om at spillerne kan oppnå sine drømmer og ambisjoner i Liverpool.

25. jan 2017 kl 10.42 Arve Vassbotten

Onsdag morgen ble det kjent at Philippe Coutinho har signert en ny femårsavtale med Liverpool. Det er gledelige nyheter ikke bare for fans verden over, men også for manager Jürgen Klopp.

– Dette er fantastiske nyheter, og jeg vet at alle som er tilknyttet Liverpool vil bli fornøyd når de hører dette i dag. Jeg tror alle vet hvor stor fotballspiller Phil er. Men ikke alle ser hvor utrolig positiv karakter han er, og hvor stor innflytelse han har i garderoben, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Ikke alle ser hvor utrolig positiv karakter han er, og hvor stor innflytelse han har i garderoben.Jürgen Klopp
VIKTIG BRIKKE:
VIKTIG BRIKKE:  Jürgen Klopp mener Philippe Coutinho også er viktig utenfor banen.

– Jeg visste om han før jeg kom til Liverpool. Jeg visste godt hva slags talent han hadde, men etter at jeg kom hit, har jeg ikke bare sett kvalitetene hans på nært hold, men også hans stadige utvikling, sier Klopp.

Viser tro på Klopp-prosjektet

– Han er virkelig verdensklasse, på øverste nivå. Det faktum at han ønsker å bli værende her, og være en del av det vi ønsker å bygge og utvikle, viser at hans personlige forpliktelse handler om å gjøre seg selv bedre og være en viktig brikke i noen veldig spesielt.

– Vi har full tro på vårt prosjekt. Men når en spiller av Philippes kaliber og status forplikter seg så lenge, viser det at vår tro deles. Han vet at han kan oppnå sine drømmer og ambisjoner her i Liverpool. Det er et viktig signal

Har du innspill til journalisten?
[email protected]