FEBRUAR:  Jordan Henderson har ikke spilt siden seieren mot Tottenham i februar, men har en mulighet til å bli involvert før sesongen er over, ifølge The Guardian.

Henderson kan bli involvert før sesongslutt

Avisen skriver at Henderson kan komme til å spille før sesongen avsluttes.

– Det er for tidlig å si om sesongen hans er over. Han er hvert fall klar til neste sesong, selvfølgelig, men hva som helst kan skje. Vi er optimistiske fordi han har karakterstyrke. I det øyeblikket noen gir ham grønt lys, kommer han til å være tilbake med en gang, sier Jurgen Klopp til The Guardian.

– Jeg tenker ikke på starten av pre-season, men det er det seneste tidspunktet han kan returnere på. Med leddbånd håper du at de ryker. Da vet du om du kan fikse det, eller vente i seks eller åtte uker. I dette tilfellet må vi vente. Det er slik kroppen er noen ganger, fortsetter Klopp. 

– Jordan håndterer det veldig bra. Det var det medisinske apparatet som sa at han trengte å hvile. Vi må vente – det er alt. 

Avisen spekulerer videre i hvorvidt Henderson kan bli involvert i Englands kvalifiseringskamp mot Skottland, og treningskamp mot Frankrike. 

– Vi har ikke tatt en avgjørelse ennå. Vi vet ikke om han er tilbake i morgen, eller om det blir i neste uke. Han er i utrolig god form, og siden det er Jordan vet vi at han kan spille med en gang han er klar. Først da kan vi tenke på landslaget, avslutter manageren. 

Del

Jordan Henderson

16.10.2017 08:25

Førerløs hund

Siden 1969, det året eg blei Liverpool-supporter, har The Reds alltid hatt ein sterk leder (kaptein).

09.10.2017 09:22

Lav karakter for Henderson

08.10.2017 17:23

Henderson starter for England

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.10.2017 kl 18:03

Liverpool med flest skudd og flest mål

Etter brakseieren mot Maribor plasserer Liverpool seg godt på flere statistikker som UEFA har for årets Champions League.

+
18.10.2017 kl 13:27

Har tatt med skadet Mané i landslagstroppen

Landslagssjefen i Senegal tror at Sadio Mané kan spille VM-kvalifisering for sitt land i november.

+
18.10.2017 kl 12:07

– Nå blir det vanskelig å ta ut laget

Steven Gerrard ble imponert over spillerne som slo Maribor 4-1 i UEFA Youth League.

+
18.10.2017 kl 09:57

– Vi gjorde en god jobb

Philippe Coutinho syntes det var herlig å være med på en storseier i Champions League.

+