Jürgen Klopp -  vil behøve en sterkere spillerstall før spill i Europa til neste sesong.

Klopp før mulig «comeback» i CL:- Hjemlig liga påvirker engelske lag i Europa

I og med tapet til Leicester i går er England igjen uten representant i semifinalene i Champions League, og Jürgen Klopp belyser problemet som kan komme til å møte Liverpool.

Liverpool ligger bra an til å komme med i Champions League for 2017-18, som å så tilfelle bare vil være andre gang på åtte sesonger at klubben fra Anfield er med i Europas beste selskap.

De røde var med i 2014-15, hvor de ikke kom seg videre fra gruppespillet. De engelske toppklubbene har i det hele tatt satt stadig mindre preg på de europeiske turneringene de siste årene med en klar spansk dominans.

Jürgen Klopp er ikke i tvil hva som vil bli utfordringen til Liverpool neste sesong, enten det er deltakelse i Champions League eller Europa League.

- Årsaken til at engelske lag ikke har prestert veldig bra i Champions League er som følge av intensiteten i den hjemlige ligaen, forklarer tyskeren til Sport1.

- Konkurransen er høyere. Det er der pengene er, det er som en sluttet sirkel. Det er også hvorfor overgangssummene er så høye i England. Pengene blir bare flyttet rundt. Hvis det kjøpes fra utlandet er de økonomiske musklene også til stede for å kunne gjøre det.

- Spillertroppene er virkelig sterke, men antallet kamper tapper styrke og noe som for eksempel Monaco utnyttet mot Manchester City.

- For meg var det en personlig utfordring å møte Borussia Dortmund bare fem måneder etter jeg kom hit, og når jeg ser tilbake var de siste 30 minuttene en av de mest følelsesladede halvtimene som jeg har opplevd.

- Etter å ha slått ut min tidligere klubb ville det ha vært enda gjevere å vinne finalen, men slik ble det ikke. Kanskje også som følge av intensiteten i kampen mot Borussia. Vi hadde ingen ting å gi i 2.omgang mot Sevilla i finalen.

Del
comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
23.06.2017 kl 15:47

– En annen spiller nå

Serie A-kommentatorer fullroser Liverpools nye hurtigtog, og mener han har tatt store steg siden Chelsea-oppholdet.

+
23.06.2017 kl 14:09

– Vil gi kamp om Mbappé

Først må imidlertid supertalentet velge bort Real Madrid.

+
23.06.2017 kl 12:19

Salah på Anfield-omvisning

Mohamed Salah har hatt et innholdsrikt døgn, fredag besøkte han Anfield og ga noen fans litt av en overraskelse.

+
23.06.2017 kl 08:04

Er han tidenes dyreste Liverpool-spiller?

Kilder i Liverpool hevder Salah ikke er et rekordkjøp, men prisen Roma har offentliggjort gir et annet bilde.

+