I samtaler om nye spillere

Jürgen Klopp avslører at Liverpool FC jobber hardt i kulissene for å tiltrekke seg nye spillere i sommer.

7. mai 2017 kl 10.45 Einar Kvande

– Vi er i gode samtaler, så vi får bare se hva som skjer. Men det vil hjelpe oss om vi kvalifiserer oss til Champions League, det er sikkert, siteres Klopp i Liverpool Echo.

– Jo bedre spillerne er, jo flere klubber er det som ønsker seg dem. Vi kan ikke gå etter spillere og kun reklamere med at Liverpool er en vidunderlig by. Det er en del andre ting som er viktig for dem også.

I april i fjor uttalte Klopp at han ikke ville være interessert i spillere som ønsket seg til Liverpool kun fordi klubben skal spille i Champions League.

– Jeg glemmer mye av det jeg har sagt tidligere. Det jeg mente er at dersom Champions League er den eneste grunnen til at spilleren vil til Liverpool, så ønsker jeg ham ikke, sier Klopp når han blir konfrontert med disse uttalelsene.

– Men Champions League-fotball er en av faktorene som gjør klubben attraktiv for spillere. Dersom en spiller har flere klubber å velge mellom, og de andre spiller i Champions League mens vi er den eneste klubben som ikke gjør det, er det en bakdel for oss.

– Alt handler selvsagt om å finne riktig spiller. Vi må fortsatt vente av ulike årsaker, og kanskje må vi svelge noen kameler for å få tak i dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]