Jürgen Klopp:– Ikke i nærheten av godt nok

Jürgen Klopp var svært lite fornøyd med det han så av sine spillere mot Leicester.

27. feb 2017 kl 23.28 Arve Vassbotten

Liverpool slet fra start til slutt mot nedrykkskandidaten Leicester, da det ble 3-1-tap på King Power Stadium mandag kveld.

Etter kampen slet Jürgen Klopp med hvordan han skulle formulere seg på engelsk.

– Det er veldig vanskelig å finne de riktige ordene. I hvert fall på engelsk. Vi var ikke fysisk gode nok i dag. De var også gode på innkast og cornere, og vi ga bort innkast som om vi ikke hadde snakket om Fuchs innkast på forhånd.

Var ikke med

– Vi var ikke med på det første målet. Det andre målet på volley var ikke lett å beskytte mot, men vi hadde ingen til å blokkere, på det tredje var et godt innlegg og en god heading, men vi kunne forsvart oss bedre. Men hva som gikk galt hadde det vært lettere å forklare på tysk, sa Klopp til Sky Sports.

– Hvis man spiller veldig godt kan man akseptere at man taper, men i dag skapte vi ikke nok. Det så ut som vi ikke hadde snakket om Leicesters styrker. Jeg har allerede snakket i garderoben at det ikke er i nærheten av godt nok. Vi må åpenbart jobbe videre, og gi alt neste gang.

– Men det er vanskelig å se på at vi fra første sekund ikke er i nærheten av det vi vet vi kan gjøre, da taper man fotballkamper. Det er ingen god grunn til at det blir slik, sier han.

La om systemet

Til pause la Klopp om til tre mann bak med Matip, Lucas og Can.

– Vi forsøkte å endre systemet ved pause, det hjalp litt, men vi har ikke gode nok innlegg når vi jobber rundt boksen. Vi kan selvsagt score et mål til og skapt spenning, men får ikke til det i dag.

– Vi må slå tilbake etter dette. Vi spiller alle for framtiden vår her. Det er slik det er. Vi må prestere bedre, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]