– Ingen bør tenke at dette er avgjort

Liverpool-manageren er skuffet over prestasjonen på St. Mary’s, men påpeker at det skal spilles en kamp til.

11. jan 2017 kl 23.18 Marius Rabben

En tannløs opptreden i Southampton ga hjemmelaget et godt utgangspunkt med 1–0 før returkampen om to uker.

Jürgen Klopp sier til Sky Sports at seieren var fullt fortjent, og at spillerne ikke viste seg fra noen god side i kveld.

– Ikke kompakte nok

– De første 15 eller 20 minuttene viste at vi startet på rett spor i dag, men så lot vi dem komme inn i kampen, og det var åpent. De hadde åpenbart de største sjansene fordi vi ikke var kompakte nok i forskjellige situasjoner. Loris (Karius) måtte redde livene våre noen ganger.

– Det er en fortjent seier for Southampton, men dette var bare første omgang. Akkurat nå er vi selvfølgelig ikke særlig fornøyde med prestasjonen, særlig etter 0–1, forteller Klopp.

Manageren pekte blant annet på de mange svake pasningene som et problem på St. Mary’s, og legger vekt på at Liverpool-spillerne kunne gjort det betraktelig bedre selv om Southampton forsvarte seg bra.

– Kunne gjort det bedre

– Vi burde vært bedre med pasningene. Det er vanskelig, for de hadde en skikkelig dyp formasjon, men vi kunne ha gjort det bedre, sier han.

– Dette er normalt, jeg jobber med mennesker, og jeg er selv ikke alltid i min beste form. Men vi kan gjøre det bedre, og ingen bør tenke at dette allerede er avgjort.

Returkampen spilles på Anfield onsdag 25. januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]