– Jeg elsker dette

Jürgen Klopp sier Liverpool har planer for hvordan de skal temme Uniteds angripere og straffe laget i motsatt ende.

15. jan 2017 kl 08.47 Marius Rabben

– For øyeblikket tenker kanskje mange folk at United er i god form mens Liverpool ikke er det. Jeg tror det er den beste utfordringen å ta fatt på, så kom igjen! Jeg elsker dette. Jeg liker ikke alle forventningene, men det er ikke et problem. Vi skal dra dit og forsøke alt, det kan jeg love. Vi får se hva som skjer, sier tyskeren.

– Vi er klare for alt

Det endte uten scoringer da José Mourinhos mannskap besøkte Anfield i oktober. Klopp forteller at laget sitt er forberedt på de taktiske mulighetene Manchester United har, og regner med at de vil være mer offensive nå enn sist.

– Hjemme mot United, med deres kvalitetsspillere, var det vi som måtte lage kampen, være dominante, og de kunne forsvare seg og komme innimellom. Hvis det blir annerledes på søndag, er vi klare. Vi kan prøve det samme hvis vi behøver det.

– Vi kommer til å være klare for alle de forskjellige tingene, og så er spillerne nødt til å levere, sånn er det. Jeg kan ikke gjøre noe med det.

– Jeg tror ikke det er sannsynlig, men det kan hende vi må gjøre en annen type jobb, og at United ikke er organiserte på samme måte som de var på Anfield. Vi må se på hva de gjør underveis, og vi må tvinge dem til å gjøre mer av det de på forhånd ikke ønsker å gjøre i kampen.

JUBEL PÅ OLD TRAFFORD:
JUBEL PÅ OLD TRAFFORD:  Sist Liverpool møtte erkerivalen borte, i Europaligaen forrige sesong, var det bortesupporterne som kunne juble høyest med avansement.

– Hele verden kommer til å se på

Zlatan Ibrahimovic kjemper om toppscorertittelen i ligaen, mens Wayne Rooney jakter på det ene målet som gjør ham til tidenes toppscorer i klubben. I tillegg har de målfarlige aktører som Marcus Rashford og Klopps tidligere elev i Dortmund Henrikh Mkhitaryan.

– Jeg er ikke blind. Jeg kan se hvor gode de er, hvor sterke de er. Trenger vi å diskutere Ibrahimovic eller Mkhitaryan, Mata, Rooney, Pogba, Rashford? De har enestående kvaliteter. Jeg har ingen problemer med å respektere det. Men, tro det eller ei, når vi spiller mot dem, ønsker jeg ikke å se noen av de kvalitetene.

– Med den rette formasjonen kan man gjøre motstanderen litt mindre, og så kan man angripe dem. Sånn er det, og det er det jeg elsker mest med dette spillet.

– Dette er Manchester United, med alle de spesielle greiene, historien, kvaliteten, situasjonen på tabellen. Og det vil være noen ting til. Hele verden kommer til å se på kampen. Dette er noe av det mest spennende jeg kan komme på, og vi får være en del av det. Det er perfekt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]