Ny sjanse for Lazar Markovic:- Jeg ønsker å bevise at jeg hører hjemme i PL

Liverpools utlånte ving håper at han endelig kan få vist at han har noe å gjøre i engelsk toppfotball.

24. jan 2017 kl 18.53 Torbjørn Flatin

Lazar Markovic har gjort sitt første intervju som Hull-spiller, etter at de to og et halvt år som har gått siden han kom til Liverpool bare har medført svært begrenset suksess i helrødt og på utlån til tyrkisk og portugisisk fotball.

Nå skal han spille for Hull City på utlån ut denne sesongen, hvor portugisiske Marco Silva er kommet inn som manager. Markovic håper at han både kan bidra til at Hull forblir i Premier League, og at han også får vist det han mener han er god for.

- Jeg håper jeg nå kan la fotballen prate for meg, og at jeg kan bevise for alle at jeg har noe å gjøre i engelsk fotball, sier Lazar til Hull’s hjemmeside.

- Jeg kom til Liverpool da jeg var veldig ung og har ikke hatt en lang nok periode på laget til å vise hva jeg kan være i stand til å gjøre.

- Marco (Silva) overbeviste meg om at dette kunne være en god overgang for meg og jeg ser fram til å yte mitt bidrag under resten av denne sesongen. Vi har en god trener og en god tropp og må ha tro på at vi kan greie å overleve i denne divisjonen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]