Joe Gomez  med viktig sommer foran seg.

Kunne vært med for England U21:Joe Gomez fokuserer på pre-season med LFC

Liverpools unge forsvarsspiller ventes å få sjansen til å vise under sommerens treningskamper at han er tilbake i fysisk toppform.

Liverpool har ingen spiller med i Englands tropp som i disse dager er opptatt med EM for U21. Dominic Solanke, Sheyi Ojo og Ovie Ejaria var med i troppen som nylig var med og ble verdensmestere med England U20. Joe Gomez spilte kvalifisering for det nåværende mesterskapet i Polen da han røk korsbåndet i oktober 2015, noen dager etter at Jürgen Klopp ble manager for Liverpool.

En ville kanskje tro at Gomez da ville være veldig oppsatt på å få spille i sluttspillet, men ifølge Liverpool Echo ble tatt en avgjørelse om at 20-åringen skal konsentrere seg om å bli i best mulig form til Liverpool starter sin pre-season om drøyt to uker.

Etter å ha vært ute i om lag et år med sin alvorlige kneskade utviklet Gomez også et problem med sin akilles som betød nok et opphold på sidelinjen. Det har medført at spilleren som både kan spille back og midtstopper denne sesongen ikke har vært involvert i Premier League. Fortsatt er han ikke helt tilbake i den fysiske formen han var før skadene.

I samråd med trener for England U21, Aidy Boothroyd, og uten noe press fra Liverpool, ble det derfor besluttet at det ville være best for begge parter at Joe konsentrerte seg om sin opptrening denne sommeren.

Brighton, Bournemouth og Huddersfield skal alle ha vist interesse for å låne den sterke spilleren, men det er ventet at Jürgen Klopp vil gi ham en sjanse til å vise seg fram i sommerens treningskamper før det blir tatt noen ytterligere avgjørelse.

Del

Joe Gomez

24.10.2017 17:23

Gomez sin historie

24.10.2017 08:50

John Aldridge:– På tide å vrake Lovren

John Aldridge mener Dejan Lovren bør plasseres på sidelinjen en stund framover.

20.10.2017 13:25

Mer fra gutta som samkjører til trening

Siste Til vår nyhetsoversikt
14.12.2017 kl 22:48

Karius lever i håpet om å få starte i Bournemouth

Loris Karius håper at en god kamp mot WBA skal gi ham en ny start mot Bournemouth, men Liverpool Echo har ingen tro på det.

+
14.12.2017 kl 22:28

– Liverpool må lære av kollapsen i Bournemouth i fjor

Phil Thompson mener at Liverpool ikke må gå i samme fella som de gjorde sist de besøkte Vitality Stadium i Bournemouth.

+
14.12.2017 kl 18:21

– Det er et kompliment til oss at WBA kom for å ta ett poeng

Ragnar Klavan mener at West Bromwich sin taktikk på Anfield vitnet om frykt for Liverpool.

+
14.12.2017 kl 17:11

Årets siste ligakamp for U23-laget

Liverpool U23 spiller sin siste kamp i Premier League 2 i 2017 på akademiet i Kirkby i morgen.

+