Joe Gomez  med viktig sommer foran seg.

Kunne vært med for England U21:Joe Gomez fokuserer på pre-season med LFC

Liverpools unge forsvarsspiller ventes å få sjansen til å vise under sommerens treningskamper at han er tilbake i fysisk toppform.

Liverpool har ingen spiller med i Englands tropp som i disse dager er opptatt med EM for U21. Dominic Solanke, Sheyi Ojo og Ovie Ejaria var med i troppen som nylig var med og ble verdensmestere med England U20. Joe Gomez spilte kvalifisering for det nåværende mesterskapet i Polen da han røk korsbåndet i oktober 2015, noen dager etter at Jürgen Klopp ble manager for Liverpool.

En ville kanskje tro at Gomez da ville være veldig oppsatt på å få spille i sluttspillet, men ifølge Liverpool Echo ble tatt en avgjørelse om at 20-åringen skal konsentrere seg om å bli i best mulig form til Liverpool starter sin pre-season om drøyt to uker.

Etter å ha vært ute i om lag et år med sin alvorlige kneskade utviklet Gomez også et problem med sin akilles som betød nok et opphold på sidelinjen. Det har medført at spilleren som både kan spille back og midtstopper denne sesongen ikke har vært involvert i Premier League. Fortsatt er han ikke helt tilbake i den fysiske formen han var før skadene.

I samråd med trener for England U21, Aidy Boothroyd, og uten noe press fra Liverpool, ble det derfor besluttet at det ville være best for begge parter at Joe konsentrerte seg om sin opptrening denne sommeren.

Brighton, Bournemouth og Huddersfield skal alle ha vist interesse for å låne den sterke spilleren, men det er ventet at Jürgen Klopp vil gi ham en sjanse til å vise seg fram i sommerens treningskamper før det blir tatt noen ytterligere avgjørelse.

Del

Joe Gomez

Gomez innser at han står ved et veiskille

Joe Gomez skjønner at preseason blir svært viktig for hans videre Liverpool-karriere.

Får sjansen til å spille seg inn på laget

Tre Premier League-klubber jakter Joe Gomez, men Jürgen Klopp vil gi forsvarsspilleren en sjanse til å vise at han fortjener en plass i førstelagstroppen på Anfield.

Celtic akter å gi Brighton kamp om Gomez

Den ferske Premier League-klubben har håp om å sikre seg Liverpools talentfulle midtstopper trass i konkurranse fra Skottland.

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
23.06.2017 kl 15:47

– En annen spiller nå

Serie A-kommentatorer fullroser Liverpools nye hurtigtog, og mener han har tatt store steg siden Chelsea-oppholdet.

+
23.06.2017 kl 14:09

– Vil gi kamp om Mbappé

Først må imidlertid supertalentet velge bort Real Madrid.

+
23.06.2017 kl 12:19

Salah på Anfield-omvisning

Mohamed Salah har hatt et innholdsrikt døgn, fredag besøkte han Anfield og ga noen fans litt av en overraskelse.

+
23.06.2017 kl 08:04

Er han tidenes dyreste Liverpool-spiller?

Kilder i Liverpool hevder Salah ikke er et rekordkjøp, men prisen Roma har offentliggjort gir et annet bilde.

+