Se målet som ble annullert:Jubel over Mahrez-mål ble stilnet av dommeren

«Alle» trodde Leicester hadde utlignet mot Manchester City, men så blåste dommeren i fløyta.

13. mai 2017 kl 15.27 Arve Vassbotten

Manchester City gikk opp i både 1-0 og 2-0 mot Leicester City etter scoringer fra David Silva etter 29 minutter, og en straffescoring fra Gabriel Jesus etter 36 minutter.

For Liverpools del ville en Manchester City-seier bety at Pep Guardiolas menn ville ha to poengs forsprang på Liverpool i kampen om tredjeplassen.

Og det første målet var kontroversielt, siden Raheem Sterling sto i offside og sparket etter ballen.

To touch på straffen

Shinji Okazaki banker inn nytt håp for Liverpool-fansen med en fantastisk volley etter 42 minutter, og etter 77 minutters spill kom håpet om at City «bare» skulle få uavgjort i sesongens 36. seriekamp.

Riyad Mahrez ble felt av Clichy på hjørnet av 16-meteren, og satte selv straffen i mål.

Men dommeren annulerte fordi Mahrez skled da straffen ble tatt, og han kom borti ballen med stambeinet først og så gikk ballen via venstrefoten og i mål.

SLIP:
SLIP:  Mahrez skled da han tok straffen og fikk to Touch før den gikk i mål.

Godt sett

Dermed ble scoringen som kunne vært veldig viktig for Liverpools kamp om tredjeplassen avblåst på grunn av to touch før ballen havnet i mål.

Mahrez sklir når han skal ta straffen, og det er to touch på ballen. Det er brilliant av dommeren å se den, sier Skysports ekspert Andy Hinchcliffe om situasjonen.

Dermed har Manchester City overtatt tredjeplassen i Premier League fra Liverpool med like mange kamper spilt.

City har nå 72 poeng og 72-38 i målforskjell, mens Liverpool har 70 poeng og 71-42 i målforskjell.

Med 34 mål i pluss mot Liverpools 29, er det stor sannsynlighet for at Man City kan sikre tredjeplassen med fire poeng på sine to siste kamper.