ALLE SJANSERS MOR  Roberto Firmino trodde ikke sine egne øyne da Adam Lallana bommet på ballen etter brasilianerens supre tilrettelegging.

Avisene om Man City – Liverpool:«Kampen kunne endt med et hockeyresultat»

6-6 hadde vært et mer passende resultat etter en forestilling som tok pusten fra deg, mener James Pearce i Liverpool Echo.

– Kopites visste ikke om de skulle le eller gråte etter denne kampen, mener Pearce.

– Det var vanskelig å fatte denne fascinerende kampen som endte med poengdeling på Etihad. Folk sitter igjen med blandede følelser, fortsetter journalisten som følger Liverpool FC tettest.

Pearce konstaterer at Adam Lallana vil ha mareritt de neste to ukene etter den enorme sjansen han misbrukte, som ville ha sikret Liverpool en viktig seier.

Dette var som to tungvektsboksere som begge nektet å ta et steg tilbake, og som aldri sluttet å dundre løs på hverandre i 12 frenetiske runder.James Pearce

– Men Manchester City vil også se tilbake på flere situasjoner med anger. Sergio Aguero bommet på en kjempesjansen mot slutten.

– Det sluttet 1-1, i en kamp som kunne endt 6-6. Begge lag hadde store ambisjoner, og sverget til offensiv angrepsfotball.

– Dette var som to tungvektsboksere som begge nektet å ta et steg tilbake, og som aldri sluttet å dundre løs på hverandre i 12 frenetiske runder.

– Det var ikke rart at så mange spillere segnet om på gressmatta etter at sluttsignalet lød. Begge lags spillere var helt utkjørte etter å ha løpt seg fullstendig tomme. Intensiteten i denne kampen var utrolig.

Pearce konkluderer med at Liverpool ville ha vunnet en viktig seier i kampen om Champions League-plassene om de hadde vært mer kliniske foran mål.

– Likevel var dette et brukbart poeng for Klopps lag, som hevet lista mange hakk etter den «stygge seieren» over Burnley.

– Med fire poeng ned til Manchester United, som har to kamper mindre spilt, har ikke Liverpool råd til mange feil. Men det er bare tre poeng opp til Tottenham på andreplass, så det er ingen grunn til at Liverpool ikke skal se fremover i stedet for å kikke seg over skulderen i innspurten.

En ekstraordinær bom

Jason Burt i The Telegraph skriver at Adam Lallanas ekstraordinære bom var bare ett av høydepunktene i en strålende kamp.

– Helt sprøtt. Denne kampen var helsprø i beste betydning av ordet. Og vi fikk se to sprø managere på sidelinjen. Det var helt forståelig at Pep Guardiola og Jürgen Klopp kollapset i hverandres armer etterpå. Dette var en frenetisk, dramatisk og helt utrolig god kamp. Og på et eller annet vis endte den med bare 1-1. Riktig utfall. Feil resultat. 4-4 ville ha gitt et bedre bilde på det som skjedde, skriver Burt.

– Dette var en fotballkamp pakket med underholdning. Banens beste spiller, Adam Lallana, markerte seg også med sesongens bom. Og James Milner, av alle mennesker, ble buet på når han møtte sin tidligere klubb. Dette var alt annet en kjedelig, fortsetter han.

– Hvor City og Liverpool ender opp etter denne kampen gjenstår å se. Den store vinneren etter dette resultatet var trolig Manchester United og Jose Mourinho, som vil ha rynket på nesa over forsvarsspillet. Det kunne fort ha blitt et hockeyresultat i denne kampen.

Bisarr uttalelse av Guardiola

Dominic King i Daily Mail syntes det var snodig at Pep Guardiola beskrev det som «en av de mest spesielle dagene i mitt liv» etter at Manchester City kjempet seg tilbake og fikk uavgjort mot Liverpool.

Sergio Aguero misbrukte en kjempesjanse på overtid, og City er 12 poeng bak ligaleder Chelsea. De er langt fra sikre Champions League-spill neste sesong.

– Likevel insisterte Guardiola, som har vunnet 40 store trofeer i sin karriere som spiller og manager, på at dette var på høyde med alt han har oppnådd tidligere i karrieren.

King skriver videre at Liverpool dominerte i 25 minutter i annen omgang, og misbrukte også store sjanser.

– Roberto Firmino klarte ikke å score alene med keeper, og Adam Lallana traff ikke ballen foran nærmest åpent mål.

Del

Manchester City

23.05.2017 10:22

Sterke reaksjoner på Manchester-terror

Liverpool FC og flere Liverpool-personligheter har gitt uttrykk for sin sorg og medfølelse etter den forferdelige terroraksjonen i Manchester sent i går kveld.

16.05.2017 10:59

Kampen om topp fire:Det kan bli avgjort i kveld

Dersom Arsenal snubler mot Sunderland kan alle Liverpool-fans puste lettet ut.

13.05.2017 20:22

En lørdag helt uten Liverpool-hjelp

Kampen om topp fire i Premier League ble ikke noe enklere denne dagen. Arsenal forbedret målforskjellen betraktelig.

Dette skriver avisene

15.05.2017 08:45

Dette skriver avisene:«Liverpool fant formen og fikk lett match i London»

Engelske aviser mener at Liverpools overbevisende seier over West Ham kan tilskrives både godt spill og at vertene allerede hadde tatt ferie.

08.05.2017 08:10

Dette skriver avisene: «Klopps lag var tannløse fra start til slutt»

De engelske kommentatorene undrer seg hva som har skjedd med Liverpool siden den fantastiske høsten.

02.05.2017 09:44

Dette skriver avisene:«Kamper som dette er ikke bra for blodtrykket»

Liverpool tok en dyrebar seier på Vicarage Road, og engelske aviser tror nå at det kan være håp om en «happy ending» for de røde i kampen om Champions League-plassene.

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
24.07.2017 kl 08:45

Van Dijk utelatt fra treningsleir

Spekulasjonene om Virgil van Dijks framtid i Southampton øker.

+
24.07.2017 kl 06:50

Har passert en milliard pund

Søndag satte Manchester City igjen ny overgangsrekord i England. Og Engelske klubber har allerede nådd en milliard i spillerkjøp denne sommeren.

+
23.07.2017 kl 22:00

Vil vente et år på Keita

Liverpool skal være klare for å gi opp Naby Keita denne sommeren, og heller kjøpe han neste sommer.

+
23.07.2017 kl 21:47

Byr dersom Southampton vil selge

Liverpool vil kun prøve seg på Virgil van Dijk igjen dersom Southampton er åpne for å selge.

+