Kan få 21 dagers hvile mellom kampene

Leicesters spill i FA-cupen kan potensielt gi Jürgen Klopp og hans menn ekstremt lang hvile.

9. feb 2017 kl 18.17 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp har ofte klaget på det tette kampprogrammet etter at han kom til England. Denne og neste måned, vil du nok ikke høre mange ord om det fra tyskeren.

Som vi skrev tidligere i uka, går Liverpool-spillerne et langt mildere kampprogram i møte. Ut måneden skal det nemlig bare spilles to kamper, og kun tre venter i hele mars.

FA-cupflyttinger

Etter kampen mot Tottenham på lørdag er det i utgangspunktet hele 16 dager til Leicester venter på King Power Stadium i en mandagskamp 27. februar. Men etter at Leicester gikk videre til 5. runde i FA-cupen onsdag kveld, er det faktisk ett scenario som gjør at den kan bli utsatt også, skriver Liverpool Echo.

Claudio Ranieris mannskap skal møte Milwall borte på lørdag 18. februar, før klubben møter Sevilla fire dager seinere. Det er sannsynlig at Leicester da vil spare spillere i FA-cupen, og om de må ut i ny omkamp vil den bli spilt i uka som starter 27. februar. Da kan i så fall Liverpools neste kamp bli mot Arsenal 4. mars.

FA-cupen kan også føre til andre endringer for Liverpools del. Hvis Burnley innfrir som storfavoritt mot Lincoln i femte runde, så vil sannsynligvis kampen 12. mars bli flyttet også.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]