Kan spille sammen for første gang siden 6. november

Nå har manageren endelig muligheten til å stille med både Mané, Coutinho, Firmino og Lallana fra start.

3. feb 2017 kl 18.05 Marius Rabben

For første gang på omtrent tre måneder er samtlige i den produktive kvartetten tilgjengelig for startelleveren til Jürgen Klopp.

De har ikke startet en kamp sammen siden Watford ble knust 6–1 på Anfield søndag 6. november, noe som sendte Liverpool på tabelltoppen etter elleve ligarunder.

Adam Lallana sto over de påfølgende kampene grunnet en skade, mens Philippe Coutinho måtte bæres av banen i slutten av november og mistet resten av kalenderåret.

I Afrika da Coutinho returnerte

Da han var tilbake i aksjon i januar, hadde Sadio Mané reist til Afrikamesterskapet med Senegal, hvor han med mål og assist bidro til at de nådde kvartfinalen.

Etter å ha røket ut på straffer returnerte Mané til Merseyside med privatfly kort tid før hjemmekampen mot Chelsea tirsdag, og manglende treningsøkter gjorde at Klopp hadde ham på benken til det gjensto et kvarter.

TILBAKE I RØDT:
TILBAKE I RØDT:  Etter å ha vært på landslagsoppdrag i tre uker fikk Mané et innhopp mot Chelsea på tirsdag.

Da ble hurtigtoget byttet inn for Coutinho, som hadde spilt sin lengste kamp etter skadeoppholdet.

Ingen tilbakefall

Under pressekonferansen torsdag bekreftet Klopp at det ikke hadde dukket opp nye skader siden Chelsea-kampen. Coutinho, Mané, Lallana og Roberto Firmino har alle trent som normalt inn mot møtet med Hull, og ligger følgelig an til å starte på KCOM Stadium lørdag.

Firkløveren er spillerne med flest målpoeng for de røde denne sesongen.

MEST INVOLVERT:
MEST INVOLVERT:  Ingen Liverpool-spillere har vært direkte involvert i flere scoringer enn Mané denne sesongen. Lallana, Coutinho og Firmino følger etter på lista.

Hittil i 2017 står rødtrøyene med kun én seier – mot lille Plymouth Argyle – på totalt ni kamper.

Viktige angrepsbrikker

Premier Leagues mestscorende lag (52) har – selv med hele 68,3 prosent ballbesittelse og 15,8 avslutninger i snitt – faktisk bare scoret åtte ganger etter årsskiftet. Kan det løsne når brikkene er tilbake på plass?

Med totalt ni mål og seks assists hittil har Mané vært direkte involvert i flest scoringer for klubben, like etterfulgt av Lallana (7 mål + 7 assist). Coutinho (6+7) er rett bak tross færrest kamper av kvartetten, mens Firmino – den mest benyttede spilleren denne sesongen med 27 fra start og ett innhopp – har ni scoringer og fire målgivende.

Nå jakter Liverpool på sin første ligaseier i 2017 – mot et lag som ikke har tapt hjemme under sin nye manager. Avspark i Hull er lørdag klokka 16.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]