– Kan være perfekt å møte Tottenham nå

Tottenham vil neppe legge seg bakpå på Anfield, det kan være til Liverpools fordel.

8. feb 2017 kl 22.51 Arve Vassbotten

Tony Evans i ESPN, mener møte med et Tottenham i knallform, kan være akkurat det Liverpool trenger for å finne tilbake til sitt gode spill igjen.

«Tottenham er sterke, der Liverpool er svake. Klopp kan bare misunne jevnheten til Hugo Lloris i mål. London-klubben har solid forsvar, som er sterke i midten og har valgmuligheter på venstrebacken, mobile midtbanespillere som er blant de beste til å presse og en robust og giftig spiss», skriver Evans.

Vil få muligheter

«Likevel kan Spurs være den perfekte motstander for Klopps lag ute av form. Liverpool har slitt med å bryte ned lag siden året begynte. I første del av sesongen, blåste de lag av banen. Nå har lagene forsvart seg dypere mot dem, skviset sammen rommet rundt straffefeltet til å minimere farten og bevegelsene som karakteriserte laget i den fine starten.»

«Tottenham vil ikke legge seg bakpå på Anfield. De vil være kompakte, de har sluppet inn færrest mål i Premier League, med bare 16, men de vil komme til Merseyside for å score å vinne. Mot fotballspillende lag, vil Liverpool få muligheter. De trenger å ta vare på dem», skriver Liverpool-gutten, Evans.

Han mener topp fire nå er en forutsetning for at Klopp skal lykkes, så han slipper å gå inn i en ny sommer med et dårlig utgangspunkt for å forsterke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]