Keita ignorerer ryktene

Naby Keita bryr seg ikke om spekulasjonene.

29. mai 2017 kl 23.17 Arild Skjæveland

Skal man tro journalistene som følger Liverpool tettest, er Naby Keita en av spillerne Jürgen Klopp ønsker seg mest i sommer. 22-åringen skal ha en prislapp på 50 millioner pund.

Ignorerer ryktene

Selv vil ikke spilleren diskutere alle spekulasjonene. Han skal også være ønsket hos seriemester Bayern München.

– Jeg bryr meg ikke om slikt. Mitt eneste fokus er kampene, og hvordan jeg spiller. Det er det viktigste. Jeg er en ung spiller som ikke bryr meg om rykter eller hva avisene skriver. Nå ser jeg frem til en velfortjent ferie, og neste sesong, sier midtbanespilleren til Bundesliga.com.

Spilleren fra Guinea scoret åtte mål på 31 kamper for RB Leipzig denne sesongen. Overraskelseslaget tok en sterk andreplass, foran Borussia Dortmund.

– Dette er som en drøm. Vi har hatt en veldig god sesong. For hver kamp vi vant, så fikk vi bedre selvtillit. Målsetning vår var å sikre plassen så tidlig som mulig. Vi lykkes ekstremt godt med å klare andreplass, og kan si oss veldig god fornøyd.

Gleder seg til Champions League

For Naby Keita er det neste nå Champions League. RB Leipzig er direktekvalifisert til gruppespillet, mens Liverpool må spille play-off i august.

– Vi ser frem til å finne ut hvordan det er i Champions League. Alle spillere drømmer om å spille den turneringen, og vi vil gjøre alt vi kan for å utgjøre en forskjell. Det er fantastisk for vår klubb at vi har klart å kvalifisere oss. Vi har et ungt, sultent og veldig ambisiøst lag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]