Kelleher helt da det irske juniorlandslaget slo Italia

Liverpools unge keeper Caoimhin Kelleher stod sammen med sin kaptein og klubbkamerat Conor Masterson støtt mot italiensk press i EM-kvalifisering.

23. mar 2017 kl 22.44 Torbjørn Flatin

Det har vært en god dag for Liverpools ungdomsakademi.

Først scoret Rhian Brewster to mål for England U17, før irene Caoimhin Kelleher og Conor Masterson var med på en aldri så liten sensasjon ved å beseire Italia 2-0.

Irland U19 er med i en EM-kvalifisering sammen med Belgia, Sverige og da Italia. Vertene Belgia beseiret Sverige 2-1 tidligere på dagen, i et gruppespill hvor bare vinneren går videre.

Irland ledet fortjent 1-0 ved pause og hadde også et skudd i tverrliggeren, selv om Kelleher også måtte i aksjon.

Italienerne presset irene bakover tidlig i 2.omgang, men de grønne red av stormen før de selv satte inn 2-0 på straffespark. I en sluttspurt fra Italia måtte så Caoimhin Kelleher gjøre tre gode redninger de siste ti minuttene.

- Caoimhin håndterte alt som de kastet mot ham, men vårt forsvar sørget også for at de helst måtte skyte fra distanse. Vårt forsvar var utmerket, sa trener Tom Mohan etter seieren.

Irene spiller nå mot Sverige lørdag 25.mars og en trolig helt avgjørende kamp mot Belgia tirsdag 28. mars.