England U20 klare for VM-finale:Kjempeinnhopp av Ojo og to mål av Solanke

Liverpool-duo var svært sentrale da England slo Italia i semifinalen i U20-VM. England er dermed klare for VM-finale mot Venezuela på søndag.

8. jun 2017 kl 14.56 Einar Kvande

Liverpool-duoen Sheyi Ojo og Dominic Solanke herjet da England tok seg til finalen i U20-VM.

Italia tok riktig nok ledelsen etter bare to minutters spill, i en semifinale hvor Solanke var den eneste Liverpool-spilleren som spilte fra start. En ledelse Italia beholdt helt frem til Sheyi Ojo entret banen.

Den lange vingen kom innpå etter 54 minutter, og hadde et fantastisk innhopp. Tolv minutter senere var det Ojo som la innlegget i forkant av Solankes utligningsmål. Italias keeper bokset innlegget ut i feltet, og Solanke kunne sette ballen i tomt mål.

Ojo la et nærmest identisk innlegg fra høyre da England tok ledelsen for første gang i kampen etter 77 minutter. Evertons Ademola Lookman plukket opp nedfallsfrukten etter duellen som oppstod i feltet, og satte ballen kontant i mål fra kloss hold.

To minutter før full tid satte så Solanke spikeren i Italias kiste, da Italias keeper ikke klarte å stoppe hans lave langskudd fra over 20 meter.Solankes fjerde mål på seks kamper i turneringen.

Dermed vant England semifinalen 3-1, og er klare for finale mot Venezuela på søndag klokken 12.00.

Ovie Ejaria satt på Englands innbytterbenk, men kom ikke innpå.