Pressekonferanse med Jürgen Klopp:Avreise til Sadio Mané ble forsinket

Jürgen Klopp om Sadio Mané, øvrige skader, spillertroppen, topp fire, og møtet med Chelsea i morgen.

30. jan 2017 kl 13.49 Torbjørn Flatin

Om Lallana (årets spiller for England)
- Han har hatt et fremragende år, ikke bare for landslaget men også klubblaget. En korrekt avgjørelse og fullt fortjent.
- La oss vente å se, sa Jürgen angående ny kontrakt for Adam.

Om Sadio Mané
- Meningen var at han skulle med et fly i går, som vi hadde klart, men det bli ikke gitt tillatelse. Han vil forhåpentligvis lande her i kveld, være tilbake med oss i morgen tidlig, og da må vi ta en avgjørelse. Vi må se han i øynene om hvordan han føler seg, hva som er mulig. Han kan være en mulighet, og han vil i hvert fall være klar til kampen mot Hull. Det er gode nyheter for oss.

Om spillertroppen
- Vi må forholde oss rolige og være positive. Jeg må legge følelsene til side og ta de riktige avgjørelsene. Det å tape tre hjemmekamper føles under pari, men det er bedre å tape i tre turneringer enn å tape tre i samme turnering.

Om kamp mot Chelsea
- I mine øyne må vi nå gjøre absolutt alt for å få maksimalt ut av resten av sesongen. Min oppfordring til fansen er å være positive, det vil være til stor hjelp for oss og minst på kort sikt med Chelsea i morgen. Vi må gjøre alt vi kan for å ta tre poeng. Vi kan ikke påvirke hvordan Chelsea gjør det i andre kamper. Dette er en interessant utfordring for oss.

Om topp fire
- Det er mulig at vi kan kvalifisere oss for Champions League. Vil det være mulig å feire en slik posisjon i en så sterk liga? I en sesong hvor Chelsea har en helt fremragende kamprekke, i mine øyne er svaret på det ja. For en del andre folk vil det føles annerledes, men det er slik jeg føler.

Om kamp-program og bare tre kamper i Februar
- Nå må vi bruke den tiden vi har tilgjengelig så smart som mulig. Vi må arbeide for å bli bedre. Hvis vi er elendige på trening vil det ikke være til noe hjelp.

Påvirkning fra Sadio Mané
- Han er en kvalitetsspiller og det vil være lettere med han i og rundt laget, men du kan ikke forvente at han skal avgjøre kamper på egenhånd.

Om skader
- Lallana har trent (og ventes klar), men ikke Clyne. Vi kan ikke forsere det, vi må vente å se.
- Ovie Ejaria vil bli ute en stund. Det er noe som har røket nede ved ankelen. Han spilte med skaden i 2.omgang mot Wolves som forteller noe hvor hvor mye de unge spillerne ønsker å spille.



Har du innspill til journalisten?
[email protected]