Klopp oppfordrer fans til å være tålmodige og positive

Jürgen Klopp håper alle gode ting er fire når Chelsea er motstander i kveld, og at hans mannskap kan gi Anfield den seieren hjemmesupporterne fortjener.

31. jan 2017 kl 09.32 Torbjørn Flatin

- Mitt inntrykk er at supporterne fortsatt står sammen, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo. Etter hjemmetap mot Swansea, Southampton og Wolverhampton ønsker manageren at hans lag i kveldens kamp mot Chelsea skal stoppe ytterligere negative rekorder, og ikke minst sikre seg tre viktige ligapoeng.

- Stemningen var god på lørdag. Vi har ikke gitt dem mye å feire over de siste kampene, men dette er en ny sjanse. Det er viktig at vi gir noe tilbake.

- Det er under flomlysene på Anfield. Det vil bli en fremragende atmosfære mot det sterkeste laget i Premier League for øyeblikket.

- Dette er en kamp hvor alt ikke vil fungere da det ikke er mulig mot Chelsea. Vær forberedt på frustrasjon og vær tålmodig, vent til den neste muligheten. Det vil hjelpe å være positiv.

Ny utfordring

- Vi har ikke vært på vårt aller beste i Premier League, men vi er fortsatt inne i en god ligasesong med mye å spille for.

- Jeg kan ikke ignorere de tre siste kampene, men jeg kan heller ikke bære det med meg i ryggsekken hver dag. Det er over og vi ser fram mot den neste utfordringen.

- Jeg mister ikke tilliten til mine spillere. Jeg ser problemene, jeg kjenner til problemene og jeg liker ikke problemene, men jeg ser alltid en mulighet til å løse dem. Du må bruke de dårlige øyeblikkene til å forberede de gode. Du må se fram til å vinne og ikke bekymre deg for å tape.

Du må bruke de dårlige øyeblikkene til å forberede de gode.

Må få tid

- Før jeg oppnådde noe tenkte alle, «ja, dette fungerer», og nå har vi tapt noen kamper og det er kanskje slik at folk mener «dette er virkelig skuffende». Jeg kan ikke gjøre noe med det, jeg vet at vi må prestere bedre og få bedre resultater.

- Vi må bli gitt tid til å utvikle oss. Vi må virkelig ha tro på et langsiktig prosjekt, samtidig som vi vinner det vi kan på kort sikt. Vi ønsket ikke å bli slått ut av FA-Cupen.

- Nå er situasjonen at vi kan prøve å få en god plassering i ligaen, hvor vi endte på 8.plass forrige sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]