Alle gangene Ronald Koeman og Jürgen Klopp har møttes i England, har Sadio Manés navn havnet i historiebøkene.

Etter at Jürgen Klopp ble manager i Liverpool i oktober 2015 har han møtt Ronald Koeman fire ganger på sidelinjen.

Tre ganger da Koeman var manager for Southampton, og en gang etter at hollenderen tok over Everton i sommer.

Mané scorer alltid

Klopp har vunnet to ganger, Koeman én og en kamp har endt uavgjort.

Men i alle de fire kampene har Sadio Mané havnet på scoringslista. En gang har han reddet poeng for Koeman og en gang har han sørget for seier, og for Klopp avgjorde han det første Merseyside-derbyet mellom de to.

I de to managerprofilenes første møte endte det 1-1 på Anfield i Premier League. Da scoret Christian Benteke for Liverpool etter 77 minutter, mens Sadio Mané utlignet fire minutter før slutt. Helt på tampen ble Mané også utvist.

I neste oppgjør kom Mané igjen på scoringslista for sin gamle klubb, da han sendte Southampton i ledelsen etter ett minutt i ligacupen på St. Mary's. Etter den tidligere scoringen overkjørte Liverpool likevel Koemans menn, og vant til slutt hele 1-6.

Divock Origi scoret da tre mål, Daniel Sturrdige scoret to, og også Jordon Ibe sto på scoringslista i den kampen.

GUTTEN I RØYKEN:
GUTTEN I RØYKEN:  Sadio Mané avgjorde fire minutter på overtid mot Everton i desember.

Mané avgjort to på rad

I de to managerenes tredje møte i England ble det seier til Koeman med 3-2 da lagene møttes i Premier League igjen på St. Mary's.

Mané scoret da to ganger, og Pellè det siste for hjemmelaget.

Coutinho og Sturridge satte ballen i nettet for Liverpool, som da ledet kampen 2-0 før opphentingen startet.

De to har bare møttes en gang som ledere for erkerivalene på Merseyside, da endte det 1-0 da Sadio Mané igjen var sentral. Denne gangen for Liverpool da han avgjorde fire minutter på overtid.

Om historien gjentar seg, kan Mané fort bli tungen på vektskålen igjen lørdag ...