Kommer til å matche Woodburn og Brewster forsiktig

Jürgen Klopp har ingen planer om at Ben Woodburn og Rhian Brewster skal bli fast inventar på førstelaget allerede neste sesong.

1. mai 2017 kl 08.23 Einar Kvande

Woodburn har fått åtte kamper for førstelaget denne sesongen, mens 2000-modellen Brewster satt på benken mot Crystal Palace for en drøy uke siden.

Men selv med europacupfotball neste sesong, har ikke Jürgen Klopp noen planer om mye mer førstelagsspill for de to tenåringene allerede i 2017-18.

– Jeg vet hva vi ønsker å gjøre, men jeg vil ikke snakke om dette nå. Det handler i alle fall ikke om å holde av en plass på laget for dem. De er for unge til det, siteres Klopp av Liverpool Echo.

– De må utvikle seg ytterligere. De må lære. De har 17-18 år lange karrierer foran seg.

– De må forberede seg på øyeblikket da de blir ordentlige spillere. Frem til da skal vi benytte dem når vi trenger dem. Vi vil involvere dem når vi tror de er klare.

– Det skal ikke være slik at vi blir avhengige av dem neste sesong. Det vil alltid være rom for dem i troppen til å spille noen få kamper, dersom de er klare der og da.

– Men så unge gutter som dette har opp- og nedturer hele tiden. Dersom det er en kamp hvor de kunne ha spilt, men de ikke er i riktig forfatning, vil de ikke spille.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]