Krever 30 millioner pund for Sakho

Liverpool mener Sakhos verdi har økt, etter prestasjonene for Crystal Palace.

15. mai 2017 kl 20.19 Lars Frøsland

Mamadou Sakhos tid i Liverpool er etter all sannsynlighet forbi, og Crystal Palace ønsker å gjøre overgangen permanent. Men London-klubben må vurdere om franskmannen er verdt Liverpools prisforlangende. Merseyside-klubben krever nemlig minimum £30 millioner pund ifølge LFC-journalistene i The Guardian og The Times.

SKADET:
SKADET:  Sakho pådro seg en skade mot Tottenham, men heldigvis var skaden mindre alvorlig enn først antatt.

Sakhos inntreden i Crystal Palace var kanskje den viktigste faktoren til at laget sikret plassen i Premier League. Før stopperkjempen ble hentet, slet Palace fryktelig, men Sakho bidro til flere smultringer og viktige seire. Dette har ifølge The Guardian gjort at Liverpool nå kan enda kreve mer for Sakho, og viser til at venstrebente midtstoppere av Sakhos kaliber er en mangelvare.

Dersom Liverpool får 30 millioner pund for Sakho, vil FSG gjøre god butikk, da de selv betalte i underkant av 20 millioner pund, da Sakho kom fra PSG i 2014.

– Veldig, veldig god

Medeier og styreformann i Crystal Palace Stephen Parish legger ikke skjul på hva han mener om Sakho.

– Jeg er sikker på at det blir forhandlinger, og dersom vi kan få det til, ønsker vi å hente ham. Men jeg skal ikke prøve å være lur eller slu rundt dette: Han er en veldig, veldig god spiller og jeg tror han liker seg hos oss. Vi liker ham, så vi får håpe vi får til en overgang, uttalte Palace-eier Stephen Parish i et intervju med Holmesdale Radio Podcast.

Parish roser personligheten til Sakho, og mener han er en likandes kar og en stor karakter, som har alles respekt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]