LFC vurderer muligheter for felles treningsanlegg

Jürgen Klopp ønsker at førstelagstropp og junioravdeling skal trene på samme sted, og klubben arbeider aktivt for at det skal skje. Ny suvenirbutikk ferdig før neste sesong.

15. feb 2017 kl 21.48 Torbjørn Flatin

Under et møte med LFC Supporters’ Committee nylig kommenterte Andrew Parkinson fra LFC, med tittelen «Operations Director», mulighetene for at alle klubbens spillere kommer under samme tak.

«Dere vil være klar over at manageren har uttrykt ønske om at alle klubbens treningsfasiliteter skal være på et sted. Det vil være en rekke fordeler knyttet til dette. Derfor ser klubben på mulige løsninger. Klubben har gjort en rekke undersøkelser med tanke på å finne et resultat som kan være til det beste for klubben på lang sikt.»

Ny Suvenirbutikk

På det samme møtet bekreftet Andrew Parkinson at det arbeides forløpende med en ny suvenirbutikk, som vil ha tilholdssted like bak The Kop. Den er ventet ferdig innen august 2017, og altså starten av neste sesong.

Butikken vil være dobbelt så stor som den nåværende på Anfield (og som fortsatt vil være i bruk), og vil ikke bare ha et større utvalg med flere kasser, men også ha en kafé som vil ytterligere bedre tilbudet for kundene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]