Dette skriver avisene:«Liverpool ga seg uten sverdslag»

En tam forestilling av Liverpool resulterte i et fortjent tap for et revitalisert Leicester-lag, mener engelske aviser.

28. feb 2017 kl 08.55 Einar Kvande

– Sørgestunden etter Claudio Ranieris sjokkerende avskjedigelse ble snudd til fest for de regjerende mestrene. Liverpool viste seg å være perfekte gjester. De ga seg uten sverdslag, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Han slår fast at den overbevisende seieren over Tottenham ikke ble det vendepunktet som folk hadde håpet på etter en miserabel start på 2017. Pausen på 16 dager og treningsleiren på La Manga ga ikke de røde den plattformen man trodde til å ta initiativet i kampen om Champions League-plassene.

– Det finnes ingen unnskyldninger for en så elendig forestilling, mener Pearce.

– Liverpool ble kjempet ut av stilen. Leicester jobbet hardere, og Liverpool tapte duellene over hele banen.

– Philippe Coutinhos sjuende mål for sesongen ga et ørlite håp, men Liverpool så aldri ut til å klare å få med seg noe fra denne kampen. Dermed ble Leicester det femte laget fra nedre halvdel av tabellen som slo de røde denne sesongen.

– Luften ble slått ut av Liverpool

Leicester var tilbake på sitt beste, slår Martin Samuel i Daily Mail fast.

– Claudio var borte, og musene lekte på bordet, skriver han.

– Leicester slo Liverpool med enda klarere margin enn i fjor, og det kunne ha vært mer. Som i fjor var Leicester rett og slett bedre enn Liverpool. Jürgen Klopps menn klarte rett og slett ikke å håndtere dem.

– Klopps lag hadde ikke tapt en kamp denne sesongen når de har hatt en uke eller mer til å forberede seg, men denne gangen hadde de to uker å forberede seg på, og likevel ble luften slått ut av dem.

– Klopp trenger forsterkninger

Leicester kom ut fra gjemmestedet sitt, slår Henry Winter i The Times fast.

– Gjestene ble blåst vekk av Leicester. Liverpool manglet spillerne for en fight som dette. De hadde ingen spiss med Vardys lidenskap, ingen midtbanespillere som taklet som Wilfred Ndidi, og uten Jordan Henderson manglet Liverpool lederegenskaper.

– Adam Lallana ble en lettvekter, Emre Can ble parkert og Jürgen Klopps avgjørelse om å bruke en aldrende Lucas Leiva i midtforsvaret, og så sette linja høyt, var ikke langt unna galskap med Vardy der oppe. Klopp trenger forsterkninger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]