Ingen inn og sju ut for LFC i januar:Liverpool sa nei til £12M for Mamadou Sakho

Det endte med låneavtale for Mamadou Sakho. To solgt, fem lånt ut og ingen inn ble fasit for Liverpool i overgangsvinduet.

1. feb 2017 kl 10.33 Torbjørn Flatin

Ifølge The Guardian fikk Crystal Palace avslag på et bud på £12M for Mamadou Sakho da transfervinduet ble avsluttet i går. Southampton og Swansea skal også ha vært i bildet, men mistet interessen da Liverpool satte en prislapp på £20M for midtstopperen.

Sakho avslo i sommer muligheten til å gå på utlån til klubber som Stoke, Besiktas og West Bromwich, og har isteden måttet spille og trene for Liverpool U23.

Nå får han mulighet til å få litt fart på karrieren sin igjen etter at Liverpool og Palace til slutt ble enige om et utlån hvor de røde mottar £2M og utlånsklubb i tillegg betaler lønnen til spilleren.

Ingen overgang for Williams (?)

Fasit for et beskjedent overgangsvindu er dermed salg av Tiago Ilori (Reading) og Joe Maguire (Fleetwood Town), samt utlån for Cameron Brannagan (Fleetwood Town), Pedro Chirivella (Go Ahead Eagles), Lazar Markovic (Hull City), Jack Dunn (Tranmere Rovers) og Sakho.

Jack Dunn skal spille for naboen Tranmere i National League ut sesongen. Rapporter kom også om at Jordan Williams ville gå til Charlton, hvor den tidligere akademitreneren Karl Robinson nå er manager, men den overgangen synes å ha gått i vasken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]