Liverpool U23 - Man Utd U23 0-1:Man Utd U23 avgjorde tre minutter på overtid

Liverpool så ut til å ha kontroll på kampen, men så avgjorde Man Utd U23 på overtid.

16. jan 2017 kl 19.18 Arve Vassbotten

Det ble en kjedelig og sjansefattig kamp mellom Liverpool og Manchester United i Premier League 2 mandag kveld.

Etter en dørgende kjedelig førsteomgang, gjorde Liverpool to bytter til pause. Kane Lewis og Jake Brimmer kom inn for Paulo Alves og Jordan Williams, og det så ut til å gi Liverpool et nytt gir.

De røde dominerte andreomgangen, men uten å spille seg fram til veldig store sjanser på Anfield. Og det var Man Utd som var nærmest å ta ledelsen, da Lewis felte Callum Gribbin på vei mot mål. Man Utd fikk straffe, men Shamal George reddet mesterlig forsøket fra Sean Goss etter 76 minutter.

Tre minutter på overtid fikk Man Utd et billig frispark på venstre siden, Matthew Willock fikk da stå helt alene i feltet og headet inn seieren for gjestene. Surt tap for Liverpool U23, på en svak dag for begge lag.

– Det er alltid en pille å svelge, når man får et mål imot så seint. Det så ut som kampen skulle gå mot uavgjort, og det er alltid kjedelig å tape på en dødball, og spesielt siden det var et frispark som ikke burde blitt gitt. Etter pause hadde vi litt mer tro, og dominerte mer, sier U23-sjef Mike Garrity.

Kampen minutt for minutt

Liverpool U23:Shamal George, Corey Whelan, Sam Hart, Nathan Phillips, Tom Brewitt, Jordan Williams, Matty Virtue (Kaptein), Jack Dunn, Paulo Alves, Madger Gomes, Brooks Lennon. Innbyttere: Jake Brimmer, Caoimhin Kelleher, Toni Gomes, Kane Lewis.

Manchester United U23: Joel Pereira, Joe Riley, Demetri Mitchell, Axel Tuanzebe, Regan Poole, Sean Goss, Josh Harrop, Matthew Willock, Devonte Redmond, Scott McTominay, Callum Gribbin. Innbyttere: Charlie Scott, Kieran O’Hara, Matthew Olosunde, Tosin Kehinde, DJ Buffonge.

2. omgang:

90 min: Slutt!

90. min: Liverpool roper på straffe når Virtue går ned i feltet. Men får ingen ting.

90. min MÅL 0-1: Tre minutter på overtid scorer Willock når han header inn et godt frispark. Han får stå helt alene foran mål, og dermed har sannsynligvis Man Utd sikret seieren på overtid.

90. min: Det legges til fire minutter.

90. min: Stor sjanse for Man Utd mot slutten, men Liverpool får ballen ut til corner. Den blir også farlig, men heades unna av Nathan Phillips.

85. min: Dobbeltbytte for Man Utd. Buffonge kommer inn for Gribbin, mens Joe Riley blir erstattet av Kehinde.

84. min: Jack Dunn går ut for Liverpool, og Toni Gomes kommer inn.

83. min: Virtue får ballen ved 16-,eteren, vender elegant og legger inn foran mål, men Man Utd klarerer før ballen når Dunn.

82. min: Sam Hart med en god takling, som stopper et halvfarlig Man Utd-angrep.

77. min: Joe Riley får gult kort for Man Utd etter en takling på Gomes.

76. min STRAFFEREDNING: Shamal George med en fantastisk redning på straffen fra Goss.

75. min STRAFFE: Kane Lewis feller Gribbin, og får gult kort og straffe imot.

73. min: Jack Dunn skaper problemer inne i Man Utds felt, og går i bakken. Liverpool-spillerne vil gjerne ha straffe, men dommeren vinker spillet videre.

72. min: Corey Whelan med et godt raid for Liverpool, prøver å finne Brooks Lennon foran mål, men ballen kommer like bak den amerikanske angriperen.

70 min Gult kort!: Brewitt kommer altfor seint inn i en takling på Goss rett utenfor 16-meteren, og får gult kort. Frispark i god posisjon for Man Utd, men Goss skyter langt over.

67. min: Man Utd med sin største og kanskje eneste sjanse for kampen når Gribbin kommer alene med Shamal George. Liverpools keeper går seierende ut av den duellen.

65. min: Virtue skyter på direkten fra 16 meter, Pereira redder igjen. God periode for Liverpool nå, som har dominert kampen i andre omgang.

64. min: Kampens største sjanse for Liverpool når Brewitt går i duell etter en corner, det er likevel et United-hode som er sist på ballen, men Man Utds keeper er igjen våkent med.

59. min: Phillips og Pereira i tøff duell i feltet etter corner. Man Utds keeper blir liggende og får frispark.

58. min: Lennon bryter høyt på Uniteds banehalvdel. Legger inn fra høyre, men ballen blir for høy for godt plasserte Madger Gomes foran mål.

56. min: Redmond ut for Man Utd, og Matthew Olosunde kommer inn.

55. min: Godt angrep av Liverpool. Madger Gomes bryter på midtbanen og setter fart. Ballen havner etter hvert hos Lewis, som finner Brooks Lennon som får avsluttet. Avslutningen står ikke helt i stil med forarbeidet.

54. min: Brooks Lennon er god i presset høyt på Uniteds banehalvdel.

49. min: Innbytter Brimmer med corner for Liverpool. Pereira klarer ikke å klarere så godt og Kane Lewis kommer i full fart på kanten og legger inn. Men nå er Man Utds keeper godt med.

48. min: Sean Goss får gult kort for Man Utd, etter å ha holdt igjen Hart i skjorta.

47. min: Brooks Lennon med et hardt skudd fra utenfor 16-meteren, men skuddet blir blokkert. Ballen ender hos Jack Dunn, som skyter utenfor fra 7 meter.

46. min: Kane Lewis og Jake Brimmer kommer inn for Paulo Alves og Jordan Williams for Liverpool rett etter pause.

1. omgang:

45 min: Godt innlegg fra Whelan på høyresiden, legger inn mot Gomes. Man Utd får klarert til corner. En av de beste mulighetene til Liverpool i denne førsteomgangen. Liverpool får heller ikke denne gangen noe ut av corneren, og får siden frispark fra like utenfor 16-meteren. Det får Pereira grei kontroll på.

45 min: Farlig ball inn i bakrommet fra United, men Liverpool får kontroll.

42 min: Virtue spilles fram av Gomes, men ballen blir for lang.

37. min: Veldig innholdsløs første omgang til nå. Svært få sjanser og lite forrykende spill.

29. min: Jack Dunn er veldig alene, men presser fram en corner for Liverpool. Dårlig utført corner, som Man Utd får unna lett.

28. min: Sean Goss med et langt frispark inn i feltet til Liverpool. Shamal George har ingen problemer med å plukke ned innlegget.

22. min: Man Utd med et farlig frispark inn i feltet, Tom Brewitt klarerer.

19. min: Gomes er i god posisjon inne i feltet, men som for noen sekunder siden, blir det lite ut av det. Gomes forsøker å finne Alves lenger bak i feltet, men forsøket når ikke fram.

19 min: Sam Hart krangler med seg ballen inn i feltet, men innlegget inn foran mål blokkeres.

15. min: Brewitt med en herlig blokkering, som stopper et farlig Man Utd-angrep.

12. min: Jack Dunn med et godt løp i bakrommet, men Pereira er kjapt med å får kontroll. Tempoet i kampen har bedret seg de siste minuttene nå.

11 min: Hart stopper Riley etter først å ha blitt lurt av Man Utd-spilleren.

9. min: Lang ball mot Gomes, går ut over linja og utspark for Man Utd. Lite som har skjedd de første minuttene i denne kampen.

7. min: Riley legger inn i feltet, Whelan får ballen ut til corner. Den blir det ikke noe ut av.

7. min: Williams feller en United-spiller halvveis inn på egen banehalvdelog gjestene får frispark.

2. min: Liverpool med en tidlig corner, men får ikke noe ut av den.

1. min: Liverpool tar avspark på Anfield.

Før kampen:

Liverpool har gjort ni bytter siden sist kamp i Premier League 2. Nathan Phillips har sin debut i PL2 i kveld. Liverpool-gutten Matty Virtue er kaptein, og Sam Hart er tilbake etter sitt låneopphold i denne kampen på Anfield. Harry Wilson er ikke på laget, og er sannsynligvis da i førstelagstroppen til omkampen mot Plymouth på onsdag.