Engelsk presse etter miseren i Hull«Liverpools kampglød har stupt»

Det var bred enighet om at tapet øst i Yorkshire bare bekreftet at Liverpool nå risikerer å kollapse, etter en seier på totalt ti forsøk i 2017.

5. feb 2017 kl 12.15 Torbjørn Flatin

«Dette var ikke bare tre poeng tapt for Liverpool. Klopp var nedbrutt heller enn sint da sluttsignalet lød, søkende etter svar på en prestasjon som vil plage ham mer enn noen gang tidligere i år. Chelsea har forsvunnet i horisonten i jakten på tittelen, mens Liverpools kampglød har stupt», oppsummerte Andy Hunter i The Guardian.

«Spørsmål vil med rette bli rettet mot en lite overbevisende inngripen av Liverpools goalkeeper», fortsetter Hunter om 0-1 like før pause. «Mignolet var imidlertid ikke den eneste det kunne rettes skyld mot. Hernandez og N’Diaye reagerte kvikkere enn noen i rødt da Maguire vant hodeduellen ute i feltet, og de var umarkert da Mignolet prøve å sikre seg ballen mens Jordan Henderson, Lucas Leiva og Nathaniel bare stod der statisk.»

«2.omgang startet med å ligne på en kamp mellom et lag som har målsetning om å spille i Champions League og et som har håp om å unngå nedrykk til Championship. Mannskapet til Klopp startet friskt, strakk Hull og tvang dem til å forsvare seg desperat, men nok en gang manglet det et sluttprodukt.»

Klopp var nedbrutt heller enn sint da sluttsignalet lød, søkende etter svar på en prestasjon som vil plage ham mer enn noen gang tidligere i år.Andy Hunter

Formen til Coutinho bekymrer

«Etter et lovende skritt frem i midtuka, sjanglet Liverpool seg alarmerende tilbake etter en miserabel ettermiddag på KCOM Stadium», begynte James Pearce i Liverpool Echo sin «verdict» med.

«Kopites er bekymret og med rette. En sesong som lovet så mye er i alvorlig fare for å kollapse. Liverpool har bare vunnet en av de ti spilte siden nyttår og den seieren var mot Plymouth fra League 2. De har snublet ut av cupene og deres tittelambisjoner vakler.»

«Skader til nøkkelspillere og avskjeden til Sadio Mané for spill i Afrikamesterskapet var formidlende omstendigheter til formsvikten i januar. Det finnes imidlertid ingen unnskyldninger for denne pinlige forestillingen. Liverpool holdt ikke mål på noen områder.»

«Dette var en ettermiddag hvor du behøvde mot og lagånd, men for mange røde møtte bare ikke opp. Formen til Coutinho siden han kom tilbake fra sin ankelskade er en voksende bekymring. Den lille brasilianeren har spart seg opp til at tvil skal komme han til gode, men dette var den åttende kampen etter Coutinho var tilbake og han er fremdeles bare en skygge av den spilleren som gikk i spissen for de røde tidligere i sesongen.»

Dette var den åttende kampen etter Coutinho var tilbake og han er fremdeles bare en skygge av den spilleren som gikk i spissen for de røde tidligere i sesongen.James Pearce

Manglet matchvinnere

«Det er et mysterium hvorfor de røde greier å løfte seg mot de beste lagene, med for eksempel seire borte mot Arsenal og Chelsea, for så å være så fargeløse som de var mot tigrene fra Hull», mente Neil Moxley i Mirror.

«Det er tid for å stille spørsmål om manageren til de røde, Jürgen Klopp. Ikke angående sjarm og karisma, men hvorfor hans lag bare bryter sammen når de møter den minste motstand.»

«På KCOM Stadium ble vi vitne til nok en feil fra keeperen. Nok en kamp med slurvete forsvarsspill. Nok en kamp hvor en dominerte ballinnehavet, men likevel ikke greide å skape mange sjanser. Det fantes ikke matchvinnere hos Liverpool.»

Det er et mysterium hvorfor de røde greier å løfte seg mot de beste lagene, for så å være så fargeløse som de var mot tigrene fra Hull.Neil Moxley

Har du innspill til journalisten?
[email protected]