Lovende utlånstakter

Spillere som Pedro Chirivella, Danny Ward og Lazar Markovic viser god form på utlån om dagen.

14. feb 2017 kl 17.55 Torbjørn Flatin

Med nettstedet Anfield HQ som kilde var dette høydepunktene sett med Liverpools øyne angående klubbens mange utlånsspillere sist helg:

Danny Ward, Huddersfield
Ble av sin egen manager David Wagner omtalt «som banens beste med flere mil» da Huddersfield tok sin femte stake seier, ved å vinne 2-1 borte mot Queens Park Rangers i Championship. Ward skal ha produsert fire meget kvalifiserte redninger i løpet av kampen.

Pedro Chirivella, Go Ahead Eagles
Den elegante midtbanespilleren har fått en meget bra start på sitt utlån, men spill fra start og nå to strake seire i bunnsjiktet av æresdivisjonen i Nederland som gjør at Go Ahead Eagles har klatret over streken.

Lazar Markovic, Hull
Det ble riktignok tap med 0-2 borte mot Arsenal, men de som har sett Hull i det siste har kunnet skue en klar bedring i formen etter inntreden av den nye manageren Marco Silva. Lazar Markovic har også blitt mye bedre og hadde en god kamp på Emirates. Kan det likevel være en fremtid for ham på Anfield?

Unggutter på kontinentet med varierende suksess

Allan, Hertha Berlin
Den ballsikre midtbanespilleren har vært opptatt med Brasil U20 i det siste, og kvalifisering til U20. Allan spilte totalt en kamp fra start og hadde tre innbytter da brassene ikke greide å nå sluttspillet, inkludert 2-2 mot Argentina hvor Allen kom inn etter 62 minutter.

Taiwo, NEC Nijmegen
En spiller vi hører lite til, men kom inn like før pause i ligakampen mot PEC Zwolle denne helgen. Misset en stor sjanse på 0-0, i en kamp hvor hans NEC til slutt tapte 2-0.

Andre Wisdom, Red Bull Salzburg
En god helg for Andre, som fikk sin tredje start i østerisk Bundesliga og var med å vinne 2-0 mot Red Bull Leipzig som midtstopper.

Med løskrutt

Ryan Kent, Barnsley
Overskriften er kanskje ikke den beste, og det gjelder ikke minst Ryan som til tider har vært bra i Championship for Barnsley, men i siste kamp ble det kun et innbytte etter 89 minutter i 0-0 kampen borte mot Reading.

Jack Dunn, Tranmere Rovers
Startet sin første kamp for naboen på andre siden av Mersey, og skal ha vært livlig i 76 minutter selv om det ikke ble noen scoringer for scouseren da Tranmere spilte 2-2 mot Bromley i National League.

Brooks Lennon, Real Salt Lake
Er tilbake i Real Salt Lake og er nå i pre-season, som delvis vil bli forstyrret med spill i det nordamerikanske (CONCACAF) mesterskapet for U20, noe som også gjelder for Liam Millar med Canada.

MAMADOU SAKHO -
MAMADOU SAKHO -   Foreløpig benkplass hos Crystal Palace

Nytt, trått og regelmessig

Cameron Brannagan og Mamadou Sakho er lånt ut til Fleetwood Town og Crystal Palace, men har foreløpig vært å finne på benken.

Jon Flanagan, Burnley
Høyrebacken var også på benken, for Burnley, og sliter med å få fart på sin karriere etter flere skader.

Ryan Fulton, Chesterfield
Den store skotske keeperen har gjort mye bra på utlån, men var ute med sykdom da Chesterfield tapte 3-1 borte mot Northampton.

Lloyd Jones, Swindon
Spiller også mye for Swindon, men stod over 1-0 tapet i Burnley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]