– Må beholde den samme intensiteten

Liverpool-spillerne jobber med å ikke miste piffen mot antatt svakere motstand.

12. feb 2017 kl 10.42 Marius Rabben

Kalenderårets første seier ble et faktum da ligaens nest beste lag hittil denne sesongen kom på besøk. Gini Wijnaldum sier det nå er avgjørende at spillerne viser samme glød i hver kamp.

– Vi gjorde det glimrende. Spesielt i første omgang spilte vi bra, med to scoringer. Den andre var litt heldig, ettersom de gjorde en feil, men man må fortsatt lage målet. Det er slik vi ønsker å spille, sier han til LFCTV.

– Noe vi må gjøre i enhver kamp

– Problemet i år har vært at vi ikke har klart det må de mindre lagene, men mot de store har alle vært motiverte, og vi har levert. Dette var bra, vi vant kampen og må nyte den i noen få dager, men så må fokuset rettes mot Leicester City.

IMPONERTE:
IMPONERTE:  Mot Spurs var Wijnaldum stor på midtbanen. Liverpool.no ga ham 9 av 10 på spillerbørsen.

– De har ikke gjort det veldig bra denne sesongen, men de er fortsatt et bra lag, og vi må sørge for at vi spiller med den samme intensiteten, den samme motivasjonen, den samme aggresjonen, og hjelpe hverandre. Det er noe vi må gjøre i enhver kamp.

Liverpool er ubeseiret mot topp-seks-motstand denne sesongen. De fire nederlagene har kommet mot Burnley, Bournemouth, Swansea og Hull.

Vil ikke angre på innsatsen

– Det er vanskelig å vinne hver gang, men vi har hatt for mange kamper hvor vi har sett oss tilbake og tenkt at vi kunne prestert bedre. Det er ikke riktig når man angrer på ting etter en kamp. Man kan tape, men i etterkant må man vite at man gjorde alt man kunne for å vinne.

– Vi er i stand til det, men gjør det ikke alltid, og det har vært den vanskelige biten i laget denne sesongen, forklarer nederlenderen.

– Vi må prestere over en lengre periode, men det er noe vi jobber med. Dette var et godt eksempel på hvordan vi ønsker å spille resten av sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]