Markovic skuffer på utlån

Norsk ekspert på portugisisk fotball mener Markovic ikke har vært i nærheten av å leve opp til forventningene.

12. jan 2017 kl 23.08 Arve Corneliussen

– Utlånet hittil kan vel oppsummeres som en stor skuffelse, dessverre. Jeg hadde håpet at han skulle finne tilbake til Benfica-formen under hans tidligere manager Jorge Jesus, men han har vist veldig lite, sier Jan Hagen til Liverpool.no.

  • Markovic skadet like før jul

Jan Hagen er mannen bak Twitter-kontoen «PortuBall», hvor han hver dag formidler nyheter om portugisisk fotball til 19 tusen følgere.

– Først og fremst mangler han selvtillit. Det virker som han ikke har noe igjen av det han dro fra Benfica med. Han tør knapt å utfordre, noe han var ekstremt god til tidligere. Det klaffer rett og slett ikke for ham.

Til sammen har den serbiske 22-åringen bare fått 206 minutter i ligaen, og har scoret ett mål, ifølge Whoscored.com.

– Han har fått veldig tøff konkurranse fra Gelson Martins på høyrevingen, som har vært ekstremt god. I tillegg spiller Joel Campbell på venstrevingen. Han har ikke fått voldsomt mange muligheter, men har ikke grepet de han har fått heller.

– Jeg hadde enorme forventninger til ham da han dro til Liverpool, men det virker som gutten har fått en knekk. Han har ikke kommet seg etter det. Med mindre han stepper opp tror jeg ikke noen vil kjøpe ham heller, for akkurat nå har han ikke mye å bidra med.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]