Mener ikke spillestilen er problemet

Gary McAllister har ikke tro på at det er store endringer i taktikken som skal få Liverpool tilbake på vinnersporet.

7. feb 2017 kl 17.22 Arve Vassbotten

Gary McAllister mener Liverpool-spillerne må tåle kritikken de får etter den dårlige formen for tiden

– Man er mer under mikroskopet i de store klubbene, og ingen steder mer enn her. Alt det er en del av det å være Liverpool-spiller, også det å hanskes med kritikken som kommer mot deg.

– Folk ser ikke bare på kamp etter kamp, de ser også på minutt til minutt. Det er skalaen man bruker her. Det har vært dårlige resultater en periode. Jeg var her i en toårsperiode. Vi hadde ikke så mange tap den gangen, men hver gang vi spilte uavgjort føltes det som en krise. Slik er det å spille i Liverpool, sier McAllister, som nå er ambassadør i klubben og siste sesong startet som trener under Brendan Rodgers.

Biting, kloring og løping

McAllister tror Klopp vil finne tilbake til vinnerformelen uten å gjøre de store taktiske grepene.

– Mange managere kommer og sier de er vinnere, men Jürgen Klopp har bevist at han er en vinner. Han har jobbet i en storklubb, han har tatt tittelen fra Bayern München da han var i Dortmund. Han vet hva som skal til, sier McAllister til Sky sports.

– Stilen er prøvd ut, og testet. Stilen er som den er. Å modifisere noen små ting for å få resultater, er noe alle lag gjør gjennom en sesong.

– Chelsea hadde problemer i starten av sesongen, Manchester City har hatt sine problemer. Vi er i en litt problematisk periode, og vi må komme ut av den. Det vil kreve mye hardt arbeid, masse løping, biting og kloring for å få poengene, mener han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]