Mer av det samme står det på resepten fra Doktor Wijnaldum

Georginio Wijnaldum håper på en reprise av Liverpools prestasjon mot West Ham når Middlesbrough gjester Anfield søndag ettermiddag.

16. mai 2017 kl 11.51 Einar Kvande

4-0 seieren i London ga Liverpool et godt utgangspunkt i kampen om topp fire foran liga-avslutningen mot Middlesbrough. En seier på søndag vil garantere minimum kvalifiseringsspill om en plass i gruppespillet i Champions League.

– Dette er vår viktigste kamp denne sesongen, slår Wijnaldum fast til Liverpoolfc.com foran liga-avslutningen på søndag.

– Dersom vi vinner er vi med i Champions League, så belønningen er stor. Dersom vi taper eller spiller uavgjort kan vi gå glipp av Champions League.

– Vi har en god mulighet, men vi må få et godt resultat. Vi vi selv avgjøre hvor vi ender opp denne sesongen.

– Vi kan gjøre det enklere for oss selv ved å spille bra og score mål. Det er opp til oss selv. Det handler om hvordan vi starter kampen, og hvor konsentrerte vi er.

– På dette stadiet av sesongen blir det viktigere og viktigere for hver kamp som spilles. Vi visste vi måtte vinne mot West Ham, og laget presterte meget bra. Vi gjorde fire mål, og holdt buret rent. Nå må vi gjøre det samme mot Middlesbrough.

– Et steg i riktig retning

Wijnaldum har hatt en god første sesong i Liverpool, og mannen med nummer 5 på ryggen drømmer selvsagt om Champions League-spill neste sesong.

– Det er i våre egne hender nå. Det hadde vært en god prestasjon. Det hadde vært et fint steg i riktig retning å spille mot bedre lag i Champions League neste sesong. Der vil vi få mer rutine som lag, og lære å håndtere flere kamper, noe som vil gjøre oss bedre.

– Det å kvalifisere oss for Champions League vil imidlertid bare være starten. Jeg håper det kan være starten på noe mye større, avslutter Wijnaldum.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]