– Neste steg er å vinne et trofé

James Milner og Adam Lallana mener at Liverpool må ha som mål å vinne et trofé neste sesong.

23. mai 2017 kl 11.18 Einar Kvande

Liverpool ble nummer fire i Premier League, og er klare for den siste kvalifiseringsrunden til Champions League i august.

– Jeg husker at det største for oss da jeg var i Manchester City var å vinne FA-cupen i 2011. Det å vinne det første trofeet, det å vinne noe, ga oss tro på at vi kunne vinne mer, erindrer James Milner til Daily Mail.

Etter det vant City to ligatitler på tre år.

Fem år siden siste trofé

Det er fem år siden sist Liverpool løftet et trofé, nemlig ligacupen. I fjor tapte de røde både ligacupfinalen og finalen i Europa League.

– Champions League er et steg på veien. I fjor var vi nær å vinne et trofé, men klarte ikke å komme helt i mål. Men det å spille i slike store kamper er viktig. Forhåpentligvis kan vi sette et par trofeer i skapet snart. Det er neste steg, sier Milner.

Lagkamerat Adam Lallana sikler også etter sølvtøy.

– Vi har hatt en god sesong. Det er ikke bare jeg som har hatt fremgang, men hele laget. Det er fortsatt rom for forbedringer. Forhåpentligvis fortsetter fremgangen i Champions League neste sesong.

– Vi kom blant topp fire. Forhåpentligvis kan vi styrke den allerede sterke stallen vi har, og virkelig konkurrere om sølvtøy neste sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]