Norske Edvard skrev under for LFC

Edvard Sandvik Tagseth har skrevet under for Liverpool Football Club, flytter til Merseyside permanent, og får Steven Gerrard som trener for Liverpool U18.

30. mai 2017 kl 09.38 Torbjørn Flatin

I går skrev han under en såkalt scholarship-kontrakt med Liverpool, mens han ventes å skrive under profesjonell kontrakt med storklubben ved fylte 17 år. Tagseth fylte 16 år 23. januar.

Unggutten fra Frosta i Nord-Trøndelag vil nå flytte permanent til Liverpool og spille for Liverpool U18. Det ble nylig bekreftet at Steven Gerrard vil bli permanent trener for U18 den kommende sesongen.

- Gerrard har vært med på det meste, så jeg tror han vil vise seg som en veldig bra trener, en som jeg kan lære mye av, sa Edvard til The Kopite i vår.

- Det har egentlig gått bedre en jeg hadde håpet og trodd på forhånd, mente den energiske midtbanespilleren. – Jeg håper å kunne få spille offisielle seriekamper med U18 om ikke så altfor lenge.

- Jeg slet litt med den fysiske biten i starten, det var en helt ny spillestil, men jeg føler det har fått veldig bra. Du må bli tøffere i alt du gjør ute på banen, men jeg mener jeg e blitt flink på dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]