Jürgen Klopp om helsen til Sturridge

Manageren antyder at det er like mye psykisk som fysisk problem med Liverpools tidligere toppscorer.

27. jan 2017 kl 18.07 Torbjørn Flatin

- Jeg synes det var en god kamp for Daniel Sturridge fysisk, svarte Jürgen Klopp etter at spissen er blitt kritisert i etterkant av tapet på Anfield mot Southampton sist ondag. Undersøkelser skal også vise at toppfarten til Sturridge har blitt lavere de siste sesongene.

- Han var virkelig involvert fra start til slutt, det var heller ingen stor forskjell mellom 1.omgang og 2.omgang, fortsatte Klopp på dagens pressekonferanse. –Vanligvis, og det har ingen ting med fart eller noe annet å gjøre, scorer Daniel Sturridge på de to sjansene han hadde. Han misset denne gangen, noe som viser at han er et menneske.

- Det er klart at langvarige skader, stadige skader, kan påvirke selv om du ikke mister farten umiddelbart. Men det er klart at du vil ikke ha 100 prosent tillit til din kropp, det er bare å spørre en sprinter. Det er høy intensitet, og da betyr det alt.

- Slik er det. Forrige sesong var det en del skader for ham, han var stadig på vei tilbake fra skade, men det er ikke noe virkelig problem for øyeblikket. Daniel er i sin beste alder (27) som fotballspiller og hvis han kan holde seg frisk vil alt være bra.

- Hvis du ikke er en fotballspiller og du er mer syk enn andre folk, ville du tenke at «ingen ting kommer til å skje» og gå ut i for eksempel bare skjorta? Du vil ta på deg skjerf, lue, eller hva du behøver. Det er klart at våre erfaringer påvirker oss, illustrerer Jürgen Klopp og antyder at problemene til Daniel Sturridge er like mye psykisk som fysisk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]