ERKERIVALEN:  James Milner må holde supporteren i seg i sjakk når han løper utpå Old Trafford.

– Oppdratt til å ikke like den røde delen av Manchester

Liverpools visekaptein mangler ikke lidenskap i møtene med Manchester United, og påpeker at det er avgjørende å holde seg i skinnet.

James Milner er på ingen måte en populær mann på Old Trafford. Som Liverpool-spiller med bakgrunn fra Leeds og ligamesterskap med Manchester City har 31-åringen følgelig representert Uniteds tre argeste rivaler.

– Jeg vokste opp i Leeds som Leeds-supporter, og man blir oppdratt til å ikke like den røde delen av Manchester. Det er bare sånn det er, forklarer Milner overfor klubbens nettsider.

Vil ikke miste hodet

– Jeg er sikker på at de føler det samme om meg. Det er bare noe som kommer av å være Leeds-supporter, og deretter ha spilt for de klubbene jeg har gjort.

– Det er derfor viktig at man ikke tenker som en supporter når man er på banen, åpenbart. Man viser den lidenskapen, og man er desperat etter å vinne, men det er da man kan la seg rive med av følelsene og bli utvist eller miste hodet. Man kommer seg inn i en fotballspillers mentalitet, men man har fortsatt den lysten etter å vinne kampen.

Milner spilte da det for en sjelden gang endte 0–0 mellom lagene på Anfield i oktober.

– Blir en helt annen kamp

– Begge lag er blitt bedre siden den gang, det har vært mange kamper. At de byttet manager (i sommer), gjør at de nå har kommet mer inn i måten han ønsker å spille på. Jeg tror det blir en helt annen kamp, men det er viktig at vi forholder oss til hvordan vi selv ønsker å spille.

– Det var den første kampen denne sesongen hvor vi kanskje var litt trege med å komme inn i rytmen og spillestilen vår. Det har ikke skjedd så mange ganger. Forrige sesong slet vi med stabiliteten, men jeg mener det har vært en stor forbedring der.

– Vi har kommet opp på et nivå og spilt slik vi ønsker i flesteparten av kampene. Dersom vi klarer å fortsette med det, har vi en god mulighet til å ta alle tre poengene. Vi har vist at vi kan slå alle, hjemme og borte.

Del

James Milner

20.10.2017 15:20

– Milner er en veldig viktig spiller for oss

Jürgen Klopp slo fast at James Milner er en viktig spiller for Liverpool, uten å love ham spilletid mot Tottenham.

20.10.2017 00:13

Liverpool vil avvise beilere for Milner i januar

Om noen skulle prøve å sikre seg James Milner i det neste transfervinduet vil tilnærmelsene bli avslått fra Anfield.

11.10.2017 19:40

Milners drømmelag

Manchester United

18.10.2017 12:57

Man Utd twitterkonto fikk svingdøra i trynet

17.10.2017 14:23

Mourinho dreper fotballen

Fotball er underholdning. Det er en pause fra hverdagen. Oppturer. Sorg. Glede.

15.10.2017 14:08

Godt nok?

Mot Manchester United holdt vi endelig buret rent. Bare så synd det var i begge ender!

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+