Spillerbørs:Origi best i Liverpools angrep

Liverpools offensive spillere var gode mot Bournemouth. Divock Origi scoret 2-1-målet og var etter vår mening hårfint bedre enn de andre.

5. apr 2017 kl 23.32 Tor Sandø

Mignolet 7

Sjanseløs på målene. Var arbeidsløs i lange perioder. Flere gode igangsettelser.

Clyne 7

Hadde et vanvittig skudd i tverrliggeren i andre omgang. Aktiv og god offensiv. Veldig spillbar. Gode innlegg. Mye av det som skjedde offensivt hos de røde i kveld var på Clynes side.

Lovren 6

Hadde hendene fulle med King og Afobe. Fikk etterhvert bistand fra Matip da det kom en tredje midtstopper inn. Fikk også prøvd seg framover, blant annet på et brassespark, som dog ble avblåst for offside. Ingen stor kamp på noen av midtstopperne denne gang.

Klavan 5

Hadde brukbar kontroll på Ibe og Afobe. God til å støte og komme seg først på ballen. Veldig passiv og svak på Kings utlikningsmål like før slutt.

Milner 6

Ble ofte arbeidsledig på venstresiden når det meste av spillet foregikk på andre siden. Ingenting å utsette på innsatsen til Milner og bidrar også han med flere sugende løp framover.

Lucas Leiva 6

Kunne blitt målscorer etter drøye minuttet. Er på tynn is i løpsdueller og trives bedre når han kan støte foran. God til å balansere midten. Fikk gult kort for å ha taklet King. Ikke så verst av brassen dette.

Can 7

Jobber og sliter på midten. Legger ned et godt stykke arbeid og mange kilometere på Anfields grønne gress denne gang. Noen trekk for slurve-feil som feilpasninger, men alt i alt en god kamp av tyskeren.

Wijnaldum 8

Fikk den verst tenkelige starten på kampen da et slapt tilbakespill til Mignolet ble snappet opp av Afobe. Kom seg etter sjokket og leverte en outstanding siste 83 minutter. Var veldig oppsatt på å få alle røde til å glemme tabben. Gjorde det godt igjen ved å briljant spille fram Origi på hans mål.

Coutinho 8

Spilte 64 minutter og rakk mye på den tiden. Ballen er som limt til føttene hans, nesten uansett hvor hard pasningen er. Laget et fantastisk utlikningsmål, der han lurer seg mellom midtstopperne og ekspederer et godt framspill fra Firmino. Byttet med Matip da det trengtes en ekstra midtstopper.

Firmino 5

Godt framspill på Coutinhos mål, men kan med fordel løpe mer og møte mer. Viser glimtvis hva han kan, men dette var ikke Firminos store kamp.

Origi 8

Kjempesjanse etter knappe 20 minutter. Scoret 2-1-målet, som var av det enkle slaget da han møtte et glimrende innlegg fra Wijnaldum med hodet og sendte det i nettaket. Veldig spillbar og flink til å velge de riktige og enkle løsningene. Oppofrende spill av belgieren. Gjorde nok til å bli kåret til vår bestemann.

Matip

Vi trengte en ekstra midtstopper og fikk det i form av Matip. De tre i midten bak slet med Bournemouths aktive angripere. Hadde en kjempemulighet til å heade inn 3-2 like etter Kings utlikning.