Overraskende poengtap for Ojo og England U20

Sheyi Ojo fikk litt over en time på banen da England U20 spilte 1-1 mot Guinea i U20-VM.

23. mai 2017 kl 14.06 Einar Kvande

Etter å ha slått Argentina 3-0 i sin første kamp i U20-VM i Sør-Korea, kom de unge engelskmennene ned på jorda igjen med et brak da de bare klarte 1-1 mot Guinea i sin andre kamp i gruppespillet.

England startet kampen meget bra, da et godt innlegg fra høyre fra Liverpools Sheyi Ojo fant Dominic Solanke i midten, men Chelsea-spissens heading gikk utenfor.

Ojo var på farten igjen noen minutter senere, med en ny strålende pasning, denne gangen fra venstre, til Adam Armstrong. Men også Armstrongs avslutning gikk utenfor.

Guinea hadde to store sjanser til å ta ledelsen, blant annet et skudd i stolpen, før England tok føringen ved Lewis Cook tidlig i andre omgang. Et forferdelig selvmål ikke lenge etter sørget for poengdeling.

Sheyi Ojo ble byttet ut i det 63. minutt, noe som var fire minutter etter at Guinea hadde utlignet. Klubbkamerat Ovie Ejaria var ubenyttet reserve.

England U20 spiller sin siste kamp i gruppe A på fredag, når vertsnasjonen Sør-Korea er motstander i Suwon.

Uavgjort for Lennon og USA

I går spilte Liverpools utlånte angriper Brooks Lennon hele kampen da USA åpnet med 3-3 mot Ecuador i sin første kamp i gruppe F.