Overtroisk Mignolet droppet å bytte hansker

Etter tre kamper uten å slippe inn mål hadde Simon Mignolet et dilemma før møte med Middlesbrough.

23. mai 2017 kl 19.16 Arve Vassbotten

Etter tre strake kamper uten å slippe inn mål mot Watford, Southampton og West Ham, tok ikke Simon Mignolet sjansen på å bytte ut keeperhanskene til sesongfinalen mot Middlesbrough.

Der holdt han nullen for fjerde kamp på rad i sesonginnspurten.

– Før kampen tenkte jeg på å bytte ut hanskene siden de var litt slitt, men jeg sa «nei, jeg kan ikke gjøre det». Heldigvis betalte det seg. Nå kan vi feire at vi havnet i topp fire, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

FIRE UTEN BAKLENGS:
FIRE UTEN BAKLENGS:  Verken Watford, Southampton, West Ham eller Middlesbrough klarte å score på Liverpool i de siste kampene av sesongen.

Fornøyd med egen innsats

Simon Mignolet har måttet tåle mye kritikk de siste årene, men etter at han gjenvant plassen denne sesongen har han imponert for Liverpool.

– Jeg er fornøyd med hvordan jeg har spilt både individuelt og sammen med laget. Å holde nullen var veldig viktig i de siste kampene, og ga oss en plattform å vinne kampene på.

– Vi har lært mye, spesielt siden kampene uten å slippe inn kom mot lag vi har slitt mot i starten av sesongen. Vi har lært hvordan vi skal håndtere det, mener Mignolet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]