Pressekonferanse med Jürgen Klopp:Lallana ikke aktuell mot Crystal Palace

Joel Matip, Lucas og Ragnar Klavan er også usikre før Palace, men positive nyheter om Danny Ings. Om Sakho, Benteke, Origi og Joe Hart.

20. apr 2017 kl 11.44 Torbjørn Flatin

Om skadesituasjonen

- Adam Lallana føler seg bra og arbeider med fysisk trener. Han bør være tilbake i full trening neste uke, onsdag eller torsdag. Vi får se angående Watford.
- Danny Ings har startet å løpe igjen, noe som gleder ham meget, men det er klart at han fortsatt er langt unna.
- Matip har hatt en smell og det har vært litt problemer med Lucas, mens Ragnar Klavan hadde en liten strekning av leddbåndet i kneet og som kan holde ham ute, fortsatte Klopp og forklarte at ingen av dem nå var i full trening.
- Roberto Firmino ser bra ut.
- Angående Jordan Henderson er det ikke så gode nyheter. For øyeblikket kan han i virkeligheten ikke trene, noe som frustrerer ham, men vi må bare fortsette å se det an.

Hvis både Matip, Klavan og Lucas er ute mot Palace

- Da må vi finne en løsning i midtforsvaret. Ingen av dem er definitivt ute mot Palace. Vi har Joe Gomez som kan være et alternativ.

Klopp om sin fremtid i LFC

- Jeg liker meg her, men jeg vil ikke være til bry med min tilstedeværelse hvis vi ikke har suksess. Det vil være en stor ære å være her over lang tid. Hvis jeg er her lenge vil det være fordi vi har hatt suksess. Det er ikke slik at jeg tenker på å pensjonere meg, men jeg var mange år i mine tidligere klubber.

Om keepersituasjonen og Joe Hart

- Vi har to sterke keepere her og Danny Ward gjør det bra i Huddersfield. Vi har også unge keepere med stor fremgang. Når jeg blir spurt om jeg ønsker sterkere konkurranse angående keepere har jeg en mistanke om at det dreier seg om Joe Hart men beklager, jeg kan ikke gi noe positivt svar angående det (at han er aktuell for Liverpool). Verken nå eller i fremtiden.

Om Mamadou Sakho

- Han er en god spiller som hadde nok en god kamp for Crystal Palace sist uke. Han er en sterk gutt, en som har gode taklinger og blokkeringer. Det at han ikke kan være involvert er ikke gode nyheter for Palace.

Om Christian Benteke

- Når ballene er i luften er han den største trusselen. Han har scoret 14 mål for Palace. Han har selvtillit og er inne i en god periode.

Om Divock Origi

- Origi er fortsatt en ung spiller. Han hjalp oss så mye mot West Bromwich. Han har sett veldig bra ut på trening.

Om Anfield og at han følte seg "alene" i hjemmekampen mot Palace forrige sesong

- Atmosfæren har forandret seg siden den gang. Vi må nå fortsette å prestere underholdende fotball og resultater.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]